Η Ναταλία Δραγούμη αποκλειστικά στο pagenews.gr: "Είμαι αυστηρή κριτής του εαυτού μου"


Η Ναταλία Δραγούμη είναι μια όμορφη γυναίκα, μια δυναμική προσωπικότητα, μια καλή μαμά και σύζυγος και βέβαια μια ηθοποιός της πρώτης γραμμής με αστείρευτο ταλέντο. Το κοινό την αγαπά πολύ και την ακολουθεί ό,τι κι αν κάνει. Το διάστημα αυτό που κάναμε τη συνέντευξή μας βρίσκεται σ΄ έναν εργασιακό οργασμό δεδομένων των γυρισμάτων της καθημερινής σειράς «Έλα στη θέση» μου στον Alpha, όπου υποδύεται την Ελληνογερμανίδα Μένη Σουλτς και τη συμμετοχή

της στην παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» στο θέατρο Βέμπο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το Μάρτιο θα τη δούμε στην ΕΡΤ, ως οικοδέσποινα μιας νέας μουσικής εκπομπής, με τον προσωρινό τίτλο «Στα τραγούδια λέμε “ναι”!

Η συνέντευξή μας για λογαριασμό του Pagenews.gr αναβλήθηκε, αρκετές φορές, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών της κι ήρθε επιτέλους η πλήρωση του χρόνου να βγει στον «αέρα» για να την απολαύσουν οι αναγνώστες μας. Η εν λόγω συνέντευξη πραγματοποιήθηκε ένα Κυριακάτικο πρωινό λίγο αφού ξύπνησε η Ναταλία Δραγούμη. Μίλησε για πολλά και γι’ αυτό και αργήσαμε να την απομαγνητοφωνήσουμε. Την ευχαριστούμε πολύ για όσα μοιράστηκε μαζί μας και της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στη ζωή της!

Συνέντευξη στην Έπη Τρίμη



Ναταλία Καλημέρα, είναι πρωί και φαντάζομαι πως λίγο πιο πριν ξύπνησες. Ποιά είναι η ώρα που ξυπνάς πιο εύκολα και ποιά είναι η πρώτη σου σκέψη με το που ανοίγεις τα μάτια σου;

Ξυπνάω γύρω στις 09:30, λόγω του βιολογικού μου ρολογιού. Από κει και πέρα, αν μ’ αφήσω να κοιμηθώ δε θα σηκωθώ ποτέ (γέλια). Είμαι πρωινός τύπος και δε θέλω να χάνω την ημέρα μου.

Κοιμάσαι νωρίς το βράδυ;

Λόγω παραστάσεων κοιμάμαι γύρω στις 12:30.

Είσαι πειθαρχημένη σαν άτομο στην καθημερινότητά σου;

Ναι, το απέκτησα από όταν ξεκίνησα τη δουλειά. Από τότε που δουλεύω και προσέχω τη διατροφή μου, την έχω βάλει σε τάξη, όντας πειθαρχημένη.

Ποιό είναι το ιδανικό πρωινό κατά την άποψή σου;

Προτιμώ το ψωμί με το μέλι το ταχίνι και το ακτινίδιο. Το συνοδεύω μαζί με διάφορα βότανα και στη συνέχεια ακολουθεί ο καφές. Για τα παιδιά, φτιάχνω διάφορα smoothies με ασπράδι αυγού, με γάλα αμυγδάλου, βρώμη, μπανάνα και ξηρούς καρπούς.

Αρέσει στα παιδιά;

Τους αρέσει, αλλά φτιάχνουμε και κρέπες , ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Γενικά φροντίζω το βούτυρο να είναι βιολογικό, η μαρμελάδα σπιτική. Ελεγχόμενες ατασθαλίες δηλαδή.

Είμαι μεγάλη οπαδός των βιολογικών προϊόντων. Άλλοι μού λένε ότι είμαι κορόιδο, γιατί τα βιολογικά δεν είναι στην πραγματικότητα όπως παρουσιάζονται. Πιστεύω ότι δεν έχω να χάσω κάτι, το πολύ πολύ να είναι το ίδιο προϊόν με το συμβατικό. Δε χάνω την πίστη μου σε ό,τι πουλάνε τα καταστήματα με βιολογικά. Η επόμενη λύση θα ήταν να καλλιεργώ δικά μου προϊόντα, αλλά τότε θα έπρεπε να αναζητήσω αγνό σπόρο.

Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι ακόμη και η προσωπική καλλιέργεια θέλει το ψάξιμό της. Πάντως δεν είμαι καθόλου ο τύπος που μπορεί να ασχοληθεί με τη γη, να καλλιεργήσω και σίγουρα δε θα μπορούσα να ζήσω σε μια φάρμα...

Θα έβλεπες, όμως, τον εαυτό σου μετά από χρόνια, να διοικείς ένα χώρο που άλλοι άνθρωποι για λογαριασμό σου θα ασχολούνταν με τη φύση;

Θα ήταν ιδανικό, αλλά... είμαι κορίτσι της πόλης. Τη θέλω την πόλη. Αυτό που μπορεί να είναι πιο εφικτό, είναι το να ζω σ’ ένα νησί.

Σε ποιό νησί θα ήθελες να μένεις;

Στην Αίγινα. Νιώθω ότι είναι το νησί μου, είναι πολύ κοντά στην Αθήνα κι έχω περάσει αρκετά καλοκαίρια εκεί. Βέβαια ο άνδρας μου θα προτιμούσε την Ίο, λόγω της δουλειάς του.

Ο άνδρας σου είναι Άγγλος;

Είναι Έλληνας αλλά έχει μακρινή καταγωγή από την Ουαλία, από την πλευρά του πατέρα του. Έχει και τη βρετανική υπηκοότητα. Εδώ γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Αγγλία. Είναι Έλληνας αλλά όχι... Ελληνάρας, όπως λέμε.

Ο Έλληνας έχει προτερήματα και γοητεία, που δύσκολα θα τη βρεις σ’ άλλον λαό. Βέβαια έχουμε αρκετά ελαττώματα. Είναι γνωστό το βρετανικό χιούμορ, αλλά με τον άνδρα μου θα ήθελα να επικοινωνώ με το δικό μας χιούμορ. Θα μπορούσα άνετα να ζω πάντως στο εξωτερικό...

Ο σύζυγός σου δεν ένιωσε ότι αν εργαζόταν και ζούσε στο εξωτερικό θα υπήρχε μια άλλη ποιότητα ζωής, ειδικά στα χρόνια της κρίσης;

Εγώ δεν μπορώ να εργαστώ στο εξωτερικό, λόγω της φύσης της δουλειάς μου. Τα παιδιά μου πάνε σε ελληνογερμανικό σχολείο κι εγώ μιλώ άπταιστα γαλλικά. Είμαι της γαλλικής σχολής, μου μιλούσε και η μητέρα μου γαλλικά (ξέρεις τώρα …γέλια).

Δεν είμαι η σύζυγος που θα ζούσε στο εξωτερικό και θα έβγαινε μόνο για ψώνια στα εμπορικά κέντρα. Θα ήθελα να δουλεύω. Θα μπορούσα βέβαια να κάνω κάτι στη Γαλλία, λόγω γλώσσας, ίσως και στη Γερμανία, λόγω εναλλακτικού θεάτρου.

Δεν έχω μέσα στα σχέδιά μου το εξωτερικό. Φεύγεις μόνο αν αγγίξεις το ''μηδέν'' και κινδυνεύεις να δεις άδειο το ψυγείο σου. Εκεί ναι, το σκέφτεσαι.

Η μητέρα σου είχε κάποια σχέση με τη Γαλλία;

Στην εποχή της μητέρας μου όλοι γνωρίζαμε γαλλικά, ήταν must. Τη θυμάμαι στο τηλέφωνο που μιλούσε με τις φίλες της. Όσο αίμα ουαλικό έχει ο άνδρας μου έχω αντίστοιχο γερμανικό, λόγω μιας προγιαγιάς μου.

Τί σημαίνει για σένα η Κυριακή;

Δυστυχώς, θα πω κάτι πολύ πεζό. Πτώμα μετά τη διπλή παράσταση, δεν έχω χρόνο. Το μότο στη ζωή μου είναι το ''δεν έχω χρόνο''...

Μού είπες ότι έχεις ένα σκυλάκι. Πιστεύεις ότι ο Έλληνας φέρεται καλά στα ζώα;

Δεν πιστεύω ότι ο Έλληνας δεν αγαπάει τα ζώα. Απλώς επειδή η χώρα μας δεν έχει κατά γενική ομολογία κάποια οργάνωση, δε διαθέτει την κατάλληλη μέριμνα και για τα αδέσποτα. Μεμονωμένα τραγικά περιστατικά θα τα βρεις σ’ όλες τις χώρες, αλλά έξω υπάρχει νομοθεσία. Εδώ κι ένα-δύο χρόνια υπάρχει και στη χώρα μας νομοθεσία υπέρ των ζώων… αλλά...έχουμε ακόμη δρόμο.

Πώς τα πάνε ο σκύλος σου με τη γάτα σου;

Η σκυλίτσα μου είναι... αγία. Ο γάτος μου είναι ζημιάρης, ανεβαίνει παντού, ρίχνει πράγματα όταν θέλει κάτι. Όταν έχεις σκύλο και γάτα, τότε έχεις ένα κωμικό θέατρο μπροστά σου. Δε μπορώ να φανταστώ το σπίτι μου άδειο από ζώα. Σκέψου ότι έγινε τυχαία, δεν είχαμε σκοπό, αλλά ήταν παρατημένα. Γενικώς ήμουν εξ αρχής πιο δεμένη με τις γάτες…

Λαμβάνοντας το γεγονός ότι κατάγεσαι από μια οικογένεια πολιτικών, θα ήθελα τις σκέψεις σου στο εξής που αφορά στο συνάδελφό σου Απόστολο Γκλέτσο. Ανέφερε: «αν καθιερωθεί το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια, εγώ θα παραιτηθώ». Εσύ πώς το εκλαμβάνεις αυτό;

Έχω μέσα στο γονίδιό μου το ''υπέρ της πατρίδας''. Οι γονείς μου δε μού πέρασαν ποτέ κάτι ξεχωριστό λόγω του επωνύμου μου, ούτε μού προσέθεσαν βάρος επ' αυτού. Μόνο και μόνο από τις ιστορίες που άκουγα, πέρασε μέσα μου, στο αίμα μου. Δεν έχω κληρονομήσει καμία σχέση με την πολιτική, ούτε καν ενδόμυχη επιθυμία να ασχοληθώ. Επίσης, οι πρόγονοί μου, πολύ συχνά, επειδή είχαν έντονη και την καλλιτεχνική τους πλευρά, απογοητεύονταν από την πολιτική.

Στην πολιτική υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου αν θα βουλιάξει ή θα φύγει. Πιστεύω ότι η οικογένειά μου το είχε έντονο αυτό το συναίσθημα. Πάλεψε αρκετά κι ο Ίωνας δεν ήταν τυχαίο που δεν πρόλαβε. Ο αδερφός μου πάντως ασχολήθηκε με τα κοινά, ως δημοτικός σύμβουλος και παραιτήθηκε, παραλληλίζοντας με ό,τι έπραξε ο παππούς μας. Δε φτάσανε στη διαφθορά οι Δραγούμηδες.

Ίσως καταφέρω να δείξω την εμπλοκή μου με την οικογένειά μου, μέσα από ένα έργο, διότι κάτι βρίσκεται στα ''σκαριά'', ωστόσο είναι νωρίς να αναφέρω περισσότερα...

Βλέπω ότι έχεις την πολυτέλεια να πεις σε κάποιες εκπομπές ή σήριαλ ένα ''όχι''. Θα το έκανες ακόμη κι αν δεν είχες κάποιο ''μαξιλαράκι'' ασφαλείας;

Αν έχεις θέμα επιβίωσης, τότε θα μιλήσει το ένστικτο, όπως συμβαίνει και στη φύση. Μπορεί να αλλάξει παντελώς τον άνθρωπο, αν το εκφράσω πιο... βαρύγδουπα. Δε νομίζω, πάντως.

Τίποτα δε μένει χωρίς συνέπειες, είναι επιλογή δική σου το πού θες να πας. Υπάρχουν και συνάδελφοι που δουλεύουν σε μπαρ, ή σ’ άλλα μαγαζιά, από το να επιλέξουν κακές δουλειές. Δεν κατακρίνω κανέναν, ο καθένας κάνει τις επιλογές του...

Γιατί είπες «όχι» στο Survivor;

Για το Survivor 1 είπα όχι. Αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Μπορεί σε μια νέα ηθοποιό να έκανε καλό. Αν έβλεπα τον εαυτό μου απ' έξω, συμμετέχοντας σ’ αυτό το παιχνίδι, δε θα έλεγα ''τι καλά που είναι'', μιλάω καθαρά για μένα.

Γενικά είσαι αυστηρός κριτής για τον εαυτό σου;

Είμαι κι έχω πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου.

Δε σ’ έχει κουράσει αυτό;

Ναι γιατί ό,τι κάνω το κάνω με μόχθο. Δημιουργώ τις συνθήκες ώστε να μοχθήσω, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

Τί σημαίνει για σένα φυγοπονία;

Γενικά, δεν μπορώ τη μαλθακότητα και τη στασιμότητα. Αλλά, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, δεν ξέρεις τί έχει συμβεί στον καθένα. Δεν ξέρεις τα βιώματά του, το τί έχει περάσει, το τί έχει μπει στο κεφάλι του...

Ένας άνθρωπος που είναι φίλος με κάποιον, δεν έχει την υποχρέωση να του πει την αλήθεια;

Ναι, αν συνέβαινε αυτό σε μια φίλη μου, αν την έβλεπα ότι βουλιάζει, τότε θα το υπογράμμιζα. Το θέμα είναι να μπορέσει κάποιος να γίνει δημιουργικός. Είναι πολύ εύκολο να βουλιάξει κάποιος στην εποχή μας, υπό την επιρροή των social media. Ζούμε σε μια εποχή που είναι όλα προσβάσιμα. ''Έρχονται'' σε σένα χωρίς να σηκωθείς από το πάπλωμά σου...

Ξέρω πως έχετε μια επιχείρηση που τροφοδοτεί σε καντίνες σχολείων υγιεινά snacks. Μίλησέ μας γι’ αυτήν τη δραστηριότητα.

Έχουμε το ''μέλι γάλα'' που υπηρετεί το concept της σωστής διατροφής στα σχολεία. Περιλαμβάνει σνακ κι όχι κανονικό φαγητό. Διαθέτουμε βιολογικά προϊόντα, ούτως ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά μας μια διαφορετική παιδεία και στο σχολείο.

Ποιά η ανταπόκριση των παιδιών;

Θέλει να περάσει ο χρόνος για να κρίνεις. Το πρόγραμμα τρέχει για 6-7 χρόνια αλλά χρειάζεται περισσότερα για να έχουμε ένα σταθερό δείγμα. Δεν είναι εύκολο, γιατί παίζει ρόλο και το τί συμβαίνει στο σπίτι αναφορικά με τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειας.

Το «μέλι γάλα» δεν είναι η κύρια δουλειά μας κι έχουμε τη δυνατότητα να μην προσδοκούμε άμεσα το κέρδος που θα είχαμε, αν βάζαμε προϊόντα χαμηλής ποιότητας. Έχουμε κρατηθεί έως και σήμερα εξίσου ποιοτικά όπως και την πρώτη ημέρα που ανοίξαμε. Τα δε προϊόντα μας είναι ποιοτικότερα σε σχέση μ’ άλλα.

Πόση ώρα απασχολείσαι με την επιχείρηση «μέλι γάλα»;

Έχουμε ανθρώπους που δουλεύουν πάνω σ΄ αυτό το project, αν κι ο άνδρας μου ασχολείται περισσότερο. Πρέπει να είσαι συνέχεια ενημερωμένος, σχετικά με τα προϊόντα. Πηγαίνουμε σε εκθέσεις, τσεκάρουμε το τί νέο βγαίνει, με τον άνδρα μου να κρατά το λογιστικό κομμάτι, διότι εγώ δεν το έχω καθόλου με τα χρηματοοικονομικά.

Θέλω να μάς πεις για τη σειρά του Alpha. Πως βλέπεις την προσωπικότητα της Μένι Σουλτς. Έχεις κάτι κοινό με το χαρακτήρα που υποδύεσαι;

Με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν το ρόλο. Είχα κλείσει ένα ρόλο στην ΕΡΤ, ο οποίος δεν έγινε. Είμαι αρκετά χαρούμενη που βρίσκομαι σε μια αξιοπρεπή σειρά με αξιόλογους συνεργάτες. Θεωρώ, επίσης, αρκετά ενδιαφέρον το ρόλο μου. Μού δόθηκε η ευκαιρία να φτιάξω μια περσόνα ιδιαίτερη. Δεν είναι συνηθισμένο το γεγονός της δημιουργίας μιας προσωπικότητας. Θεωρώ τη Μένη Σουλτς μια πρόκληση, μού αρέσει που είναι Γερμανίδα και που είναι κακιά, με την έννοια του ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι μια γυναίκα ''χαμαιλέων''.

Στο ρόλο σου θα υπάρξει κάποια στιγμή έκπληξης;

Δε γνωρίζω, αλλά το σενάριο δεν το βαριέμαι ποτέ. Δεν είναι ένας ρόλος που κάνεις συνέχεια το ίδιο κι αυτό είναι το ωραίο της υπόθεσης, καθώς πρόκειται γι’ ένα καθημερινό σήριαλ.

Πόσο κουραστική είναι η συμμετοχή σ’ ένα καθημερινό σήριαλ;

Είναι αρκετά, γιατί έχεις αρκετή δουλειά εκτός. Δεν είναι λίγα τα λόγια, είναι κατεβατά με επιχειρηματική γλώσσα, την οποία προσωπικά δεν την κατέχω. Πιο εύκολα θα μάθαινα μια ερωτική εξομολόγηση, παρά ότι έχει να κάνει με το χρηματιστήριο. Διασκεδάζω, όμως, πολύ με το ρόλο μου. Πάντως, σε κάθε ρόλο βρίσκεις κοινά με τον εαυτό σου. Μερικές φορές έχω κι εγώ μια σκληρότητα που μ’ εκπλήσσει.

Η σκληρότητα είναι γενικής φύσεως; Λειτουργεί ως άμυνα;

Βλέπω ότι καμιά φορά μπορεί να εκπλήξει τους δικούς μου ανθρώπους. Παράλληλα, υπάρχει και η συναισθηματική πλευρά μου, που όταν ανοίξει η «βρύση» δεν κλείνει!

Πώς βρίσκεις τη χρυσή τομή;

Δύσκολα. Δεν εντοπίζεται πάντα...

Αν μπορούσες ν' αλλάξεις τον εαυτό σου σε κάτι; Τί θα άλλαζες;

Στο χαρακτήρα μου, με ταλαιπωρεί αρκετά, άλλο που δεν το δείχνω.

Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία;

Έχω κάνει ψυχανάλυση για χρόνια, απλά είναι πολύ αργή διαδικασία, εν αντιθέσει με το fast κόσμο που ζούμε. Θα έπρεπε να κάνω άλλα 10 χρόνια για να δω αποτέλεσμα.

Έχεις κάνει βήματα εξέλιξης μέσω της εν λόγω διαδικασίας;

Έχω γνώθι σ' αυτόν. Το πώς να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου, δεν το έχω βρει ακόμα. Είμαι
δύσκολος άνθρωπος αλλά υγιής ψυχικά. Δεν αποπνέω μια αρρώστια….

Θα μπορούσες να παντρευτείς έναν άνθρωπο του χώρου;

Δύσκολο, αλλά μού αρέσει να κάνω παρέα μ’ ανθρώπους του χώρου μου. Έχω άλλωστε παρέες από τη δουλειά.

Τί σημαίνει για εσένα η παράσταση του ''Ζορμπά'';

Είναι σταθμός η συνεργασία μου με το Σταμάτη Φασουλή. Μού έδωσε ένα «ραβδί δημιουργικότητας» κι ένα κίνητρο εσωτερικά. Με ενέπνευσε και είναι μια φωτεινή συνεργασία. Ξεκινήσαμε χαλαρά τις πρόβες και συνέχισε έτσι, με τη φωτεινότητα του Γρηγόρη Βαλτινού. Επίσης, το ότι κάναμε την αρχή μέσω περιοδείας μάς βοήθησε. Ήταν μαλακή κι ωραία η εξέλιξή του. Δεν είναι εύκολο αυτό σ’ έναν θίασο 22 ατόμων.

Είναι μια κουραστική περίοδος για μένα, αλλά πηγαίνω πάντα χαρούμενη γιατί περνάω καλά και επίσης παίρνω θάρρος επειδή και οι δύο δουλειές πηγαίνουν εξαιρετικά. Όλο το team είναι ευχαριστημένο και μιλάμε για υγιή περιβάλλοντα. Όταν σε μια δουλειά δεν πάνε καλά τα πράγματα, τότε βγαίνουν στο φώς όλα τα προβλήματα.

Πηγαίνεις με τη μηχανή στα γυρίσματα και τις πρόβες;

Με τη μηχανή μου θα είμαι πάντα και για πάντα! Να το πάρουμε απόφαση όλοι (γέλια). Αλλά στο γύρισμα επειδή τα δύο μέρη είναι κοντά, πηγαίνω με το αυτοκίνητο.

Πιστεύεις ότι ένας μικροκαμωμένος άνθρωπος μπορεί να οδηγήσει μια μηχανή;

Αν μιλάμε για γυναίκα, δύσκολο. Η μηχανή θέλει μυϊκή δύναμη, ειδικά σ’ ορισμένες στιγμές. Επίσης θέλει γυμναστική για να την κρατήσεις, πρέπει να είσαι σφιγμένος, δεν είναι όπως το αυτοκίνητο.

Παθαίνεις μυϊκά πιασίματα;

Όχι, δα. Δεν είναι ακριβώς γυμναστική, αλλά δεν απλώνεις και τον πισινό σου όπως στο αυτοκίνητο.

Πώς μαθαίνετε οι ηθοποιοί τα λόγια σας; Πάντα εκπλήσσομαι…

Πρέπει να κάνεις πολύ καιρό πρόβα για να τα μάθεις. Κάθε σκηνοθέτης έχει άλλη αντιμετώπιση. Άλλος θέλει να τα μαθαίνεις κατευθείαν, ο επόμενος μπορεί να τα ζητά τμηματικά. Στο καθημερινό είναι πιο δύσκολο, διότι είναι 10ωρο το γύρισμα, μετά πας κατευθείαν στο θέατρο και μετά επιστρέφεις για να κοιμηθείς. Εγώ, απλά, κάνω δουλειά το Σαββατοκύριακο.

Στην αρχή ήταν δύσκολο κι έριχνα εξάωρο διάβασμα. Πλέον, επειδή ο καιρός έχει περάσει και έχω αποκτήσει τριβή, είναι πολύ πιο εύκολο για εμένα.

Δηλαδή μπορεί να σού δώσουν ένα κείμενο και να το πεις με άλλα λόγια έχοντας το ίδιο νόημα;

Εμπιστεύομαι πολύ τους σεναριογράφους μας, αποδίδω πάντα πιστά το σενάριο, πλην ορισμένων περιπτώσεων όπου θα επέμβω ελάχιστα. Μού έρχονται στη γλώσσα μου τα λόγια, όπως είναι γραμμένα. Είμαι εντελώς κατά της αλλαγής του κειμένου στο θέατρο. Γιατί τα θεατρικά έργα πρέπει να τα παίξεις όπως είναι γραμμένα, εκεί είναι η μαγκιά!

Μετά από τόσα χρόνια που ασχολείσαι με την υποκριτική, δεν έχεις μπει στο τριπάκι να κρίνεις το κείμενο;

Εξαρτάται για ποιό κείμενο μιλάμε. Δεν έχει τύχει να παίξω κάτι τόσο κακογραμμένο. Αν μιλάμε για κλασικούς συγγραφείς, τους σέβομαι απολύτως. Αν στα υπόλοιπα υπάρχει κάτι που δε μού αρέσει ή δε μού πηγαίνει, το συζητάμε με τον μεταφραστή ή τον συγγραφέα. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που λέω τα δικά μου, τηρώ επακριβώς το κείμενο.

Έχω το μάτι να κρίνω κι έχω σκηνοθετήσει, απλώς εμπιστεύομαι τον σκηνοθέτη. Όταν υποδύομαι είμαι 100% ηθοποιός. Δεν είμαι από τους αντιδραστικούς, θέλω να μπω στο όραμά του και να προχωρήσουμε το πρότζεκτ μαζί. Όταν είσαι μ’ έναν σκηνοθέτη στον οποίον είπες εξ αρχής ''ναι'', τότε αυτό θα το τηρήσω μέχρι τέλους.

Αν έρθει κάτι ανατρεπτικό, λόγου χάρη μια προστριβή θα συνέχιζες να είσαι ''στρατιώτης'' στη δουλειά σου;

Αν κάποιος βγαίνει εμπόδιο και σαμποτάρει τη δουλειά μου, ναι θα αντιδρούσα. Συνήθως, όμως, διαλέγω να είμαι με σχήματα κι ανθρώπους που συμφωνώ με την αισθητική τους. Οπότε δεν έχω βρεθεί σε τέτοια κατάσταση. Αν με ενοχλήσει κάτι θα πάω να μιλήσω, δε θα σηκωθώ να φύγω. Θα το ψάξω πρώτα, πιστεύω ότι η επικοινωνία είναι ο καλύτερος τρόπος να λυθεί ένα ζήτημα. Πριν φτάσω στα όριά μου θα ψάξω να βρω τρόπο να λυθεί το θέμα με ήρεμο τρόπο...

Keywords
εν λόγω, ξηροι καρποι, το νησι, αποστολος γκλετσος, alpha, συμμετοχή, θεατρο, ΕΡΤ, smoothies, κρεπες, λύση, αθηνα, γαλλια, σημαίνει, σκύλος, σκοπια, θες, survivor, νέα, επιρροή, media, σχολεια, σνακ, project, team, υγιή, καιρος, χρηματιστηριο, λιτσα πατερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη ειναι ωραια, βγαινουν, αδεσποτα, χωρες, το θεμα, αιγινα, αυτοκινητο, βοτανα, βρωμη, γατα, γερμανια, γυναικα, διατροφη, δουλεια, ζωα, ηθοποιοι, ηθοποιος, θαρρος, θεμα, μητερα, νησι, περιοδος, προγραμμα, σνακ, τηλεφωνο, τραγουδια, φως, ψυγειο, ψωμι, ωρα, alpha, αβυσσος, αγνο, αιμα, αισθητικη, ακτινιδιο, ανθρωπος, απλα, απταιστα, ασχολεισαι, ατομο, βγαινει, βρισκεις, βρισκεται, γαλα, γαλλικα, φαγητο, γεγονος, γινει, γλωσσα, γοητεια, γονεις, γυρισματα, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δικη, δειγμα, δοθηκε, εγινε, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκθεσεις, εν λόγω, εννοια, εργα, ενστικτο, εξελιξη, εξομολογηση, επικοινωνια, επιρροή, εποχη, επρεπε, επιθυμια, ερχονται, ζωη, ζητα, ζωης, ζωη μου, υγιης, υγιή, ιδιο, θες, ιωνας, καλημερα, καφες, κειμενο, κυρια, λύση, λογια, μακεδονια, μαμα, ματια, ματι, μελι, μεμονωμενα, μεριμνα, μοτο, μπανανα, παντα, ουαλια, οικογενεια, ομορφη, ονομα, οντας, ορια, οραμα, παιδια, πεζο, πιστη, ποιοτητα, προβληματα, πρωινο, πρωι, ψυχη, ρολο, σεναριο, σιγουρα, συνεχεια, σηριαλ, σειρα, συμμετοχή, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκύλος, σπιτι, σχεδια, σχηματα, σχολειο, ταχινι, τυπος, υπηκοοτητα, φαρμα, φυση, φορα, χιουμορ, χρυση, χρονος, ψωνια, αυστηρος, βηματα, δουλειες, εκπομπες, φευγεις, για σενα, χωρα, ιδανικο, project, κακια, κομματι, media, μπροστα, παιχνιδι, σημαίνει, smoothies, survivor, team, θελω να, βιωματα, ωραιο, χαλαρα
Αναζητήσεις
κγαντονας πιασιματα
Τυχαία Θέματα