Η Μελάνια Τραμπ ανακαλύπτει τα γιαπωνέζικα μαργαριτάρια


Η Μελάνια Τραμπ ανακάλυψε τη γιαπωνέζικη τέχνη των καλλιεργημένων μαργαριταριών στην κοσμοπολίτικη συνοικία Γκίνζα του Τόκιο, την ώρα που ο σύζυγός της έπαιζε γκολφ, πρώτη ημέρα της περιοδείας του αμερικανού προέδρου στην Ασία.

Την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υποδέχτηκε η Άκι Άμπι, η σύζυγος του πρωθυπουργού Σίνζο 'Αμπε, στο εμβληματικό κατάστημα της εταιρίας παραγωγής μαργαριταριών Mikomoto, στο πλαίσιο των πολιτιστικών επισκέψεων της Μελάνια Τραμπ

στην Ιαπωνία.

Οι δύο γυναίκες φίλησαν η μια την άλλη στο μάγουλο, αντί ν' ανταλλάξουν χειραψία ή να υποκλιθούν ελαφρά, σύμφωνα με τον γιαπωνέζικο χαιρετισμό. Στη συνέχεια ανέβηκαν έως έναν "μυστικό όροφο" του κτιρίου, όπου πρόσβαση έχουν μόνο εξέχοντες επισκέπτες, για να συζητήσουν πίνοντας τσάι. Δεν έγινε τίποτε γνωστό για το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.


Στο κατάστημα αυτό είχε προγραμματιστεί μια συνάντηση με "ama", όπως ονομάζονται οι παραδοσιακές δύτριες που αναζητούν μαργαριτάρια και κοχύλια κρατώντας την αναπνοή τους και βουτώντας σε βαθιά νερά. Ama σημαίνει "γυναίκα της θάλασσας".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα