Έξι mobile games από τη Sony μέσα στο 2017

13:06 1/1/2017 - Πηγή: Pagenews

To mobile game studio της Sony ανακοίνωσε έξι τίτλους που θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στη νέα χρονιά: τα Hot Shots Golf, Wild Arms, Arc the Lad, What Did I Do to

Deserve This, καθώς και τη σειρά My Lord?. Αργότερα, θα ακολουθήσουν και άλλοι τίτλοι που θα είναι βασισμένοι στα Parappa the Rapper, Doko Demo Issho, Boku no Natsuyasumi.

Μία ενδιαφέρουσα gaming πρόταση του studio ForwardWorks της Sony είναι το Project Field, το οποίο αποτελεί μία πλατφόρμα της Sony για ένα card game με παράλληλη χρήση και προβολή περιεχομένου στο smartphone ή το tablet.

Τα παιχνίδια που αναπτύσσει το studio της Sony, σε πρώτη φάση, περιορίζονται για την ιαπωνική αγορά, αλλά δεν έχει γίνει σαφές εάν αργότερα η εταιρεία προχωρήσει και στη διάθεσή τους και σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με το MobileSyrup, πάντως, η Square Enix, η εταιρεία που έχει δημιουργήσει τη σειρά Final Fantasy έχει ανακοινώσει ότι θα συνεργαστεί με την ForwardWorks, με σκοπό τη δημιουργία ενός τίτλου που θα αποκαλυφθεί αργότερα. Η Sony αναμένεται να παρουσιάσει τουλάχιστον 10 τίτλους mobile games στην ιαπωνική αγορά, προτού να ξεκινήσει να κοιτά και άλλες αγορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα