Έρχεται ο Παϊρότζ και κάνει συναντήσεις με όλους - Στο... κόλπο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πιθανή η συνεργασία

10:37 3/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ καθορίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού του στην Αθήνα προκειμένου να βρεθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να προχωρήσουν τις κουβέντες για την αγορά του Παναθηναϊκού από την "Pan Asia".

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα είναι στη χώρα μας το αργότερο έως αύριο (κάποιες πληροφορίες τον θέλουν να φτάνει ακόμα και σήμερα το βράδυ) και θα ξεκινήσει αμέσως τα ραντεβού. Δεν θα είναι

μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος ο άνθρωπος που θα συναντήσει στο ταξίδι του στην Ελλάδα.

Πληροφορίες θέλουν τον Παϊρότζ να συζητάει από κοντά με υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης, τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τις υπόλοιπες επιχειρηματικές δραστηριότητες που θέλει να αναπτύξει στη χώρα μας. Μάλιστα, οι φήμες λένε ότι θα πάρει διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποβιβαστεί, προκειμένου να προχωρήσει στην επένδυσή του.

Παράλληλα, πάντα ανοιχτό παραμένει το θέμα του "Athens Alive" και της επένδυσης που θέλουν να κάνουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους συνεργάτες του. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει επίσης σε συναντήσεις με τους κυβερνώντες για να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις από το κοντσόρτσιουμ που εκπροσωπεί.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε, μάλιστα, το ενδεχόμενο ακόμα και της συνάντησης του Γιαννακόπουλου με τον Παϊρότζ. Άλλωστε, ο Ταϊλανδός έχει αφήσει να εννοηθεί πως κάθε βοήθεια στο εγχείρημά του θα είναι καλοδεχούμενη, ενώ και ο Γιαννακόπουλος είχε καταστήσει σαφές πως θα μπορούσε να υπάρξει μια συνεργασία Pan Asia - Athens Alive στο πλαίσιο του γηπεδικού θέματος.

Διαβάστε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα