Ένας διάσημος ηθοποιός που δεν τον έχει "δει κανείς"

10:46 9/3/2018 - Πηγή: Pagenews

Ο Νταγκ Τζόουνς (Doug Jones) έχτισε καριέρα ηθοποιού κρυμμένος πίσω από μία μάσκα. Εδώ και 30 χρόνια υποδύεται τέρατα.

Ήταν ο Χλωμός Άνθρωπος στον «Λαβύρινθο του Πάνα», ο «Abe Sapien» στο «Hellboy» και είναι ο πρωταγωνιστής, το αμφίβιο ανθρωποειδές στην ταινία «Η Μορφή του Νερού» (Shape Of Water) του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο που κέρδισε τέσσερα Όσκαρ.

Ο Νταγκ Τζόουνς έχει μια μακρά καριέρα στο Χόλιγουντ, έχει συμμετάσχει σε

περίπου 160 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όμως ελάχιστοι γνωρίζουν το πραγματικό του πρόσωπο, το οποίο από το 1987 είναι κρυμμένο σε μάσκες από λάτεξ ή σιλικόνη.

"Δεν είναι τα πάντα στα λόγια. Για μένα η υποκριτική είναι αποκλειστικά μια σωματική εμπειρία. Οι λέξεις μπορούν να εξαπατήσουν, αλλά η λάμψη του ματιού δεν ψεύδεται ποτέ. Τα τέρατα έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό μέρος του εαυτού μου, αλλά η ταινία "Shape of Water" με φόβισε περισσότερο γιατί έπρεπε να ενσωματώσω ένα τέρας και έναν ερωτευμένο ήρωα" τόνισε ο Τζόουνς σημειώνοντας ότι υπήρχε και ερωτική σκηνή με την πρωταγωνίστρια.

"Αλλά εμπιστεύομαι τον Ντελ Τόρο ως σκηνοθέτη τόσο πολύ και συμφώνησα" δήλωσε ο Τζόουνς για την έβδομη συνεργασία του με τον δημιουργό.

Ο Νταγκ Τζόουνς ήταν επίσης ο φανταστικός υπερήρωας Silver Surfer στην ταινία "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer", ο αρχηγός των The Gentlemen στην τηλεοπτική σειρά "Buffy, the Vampire Slayer", o «Αδύνατος Κλόουν» στο φιλμ «Batman returns" (Ο Μπάτμαν Επιστρέφει).

Keywords
Τυχαία Θέματα