Έμερι για Νεϊμάρ: "Είναι μέσα στο Top 5 του κόσμου και η Παρί θέλει κάποιον απ' το Top 5"


Ο Ουνάι Εμερι κατέστησε σαφές ότι η απόκτηση ενός σημαντικού επιθετικού, αποτελεί τον πρώτο στόχο για την Παρί Σ.Ζ, ενισχύοντας τις φήμες για πιθανή άφιξη του Νεϊμάρ. Ο προπονητής της Παρί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην L'equipe, σημείωσε ότι η ομάδα του εργάζεται εδώ και χρόνια για να προσελκύσει «τους καλύτερους παίκτες».

«Η Παρί Σ.Ζ. θέλει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο που βρίσκονται στους καλύτερους συλλόγους του κόσμου. Αν θέλουμε να

ανταγωνιστούμε με τη Μπάγερν, την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και να κερδίσουμε το Champions League, η Παρί Σ.Ζ πρέπει να έχει έναν παίκτη από τους πέντε κορυφαίους στον κόσμο. Εμείς προσπαθούμε να αποκτήσουμε έναν από αυτούς το καλοκαίρι», τόνισε, ενώ όταν ρωτήθηκε για Αλέξις Σάντσες ή Κιλιάν Μπαπέ, είπε:

«Και οι δύο είναι πολύ μεγάλοι παίκτες, ενώ επίσης σχετικά με τον Μπαπέ, θα ήθελα Γάλλο σε γαλλική ομάδα. Ο Νεϊμάρ δεν είναι εύκολη περίπτωση. Από τότε που έφτασε στην Μπαρτσελόνα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο και τώρα είναι ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους στον κόσμο. Ίσως τον πάρουμε ίσως όχι», πρόσθεσε.

«Μετά τις τρεις συναντήσεις που είχα με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή για να θέσουμε τη στρατηγική για την επόμενη σεζόν, ο πρώτος στόχος είναι η απόκτηση ενός σημαντικού επιθετικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα