Δυσαρέσκεια για Αλαφούζο από Γιαννακόπουλο, που χαρακτηρίζει... αμφιλεγόμενο τον Ταϊλανδό


Έντονη δυσαρέσκεια βγαίνει από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και... μπροστάρης του Athens Alive, που θέλει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός

πως τη μέρα που ήρθε στην επιφάνει το MoU που σκοπεύει να υπογράψει η κυβέρνηση με το ξένο Fund που εκπροσωπεί ο Γιαννακόπουλος, ήρθε συμφωνία του Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ.

Η όλη στάση του Αλαφούζου, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η πρόταση του Athens Alive μέχρι και σήμερα χαρακτηρίζεται παράξενη από πλευράς Γιαννακόπουλου, ο οποίος μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις τη χαρακτηρίζει... υποτιμητική και παρεξηγήσιμη.

Μάλιστα, όπως βγαίνει από το περιβάλλον του Γιαννακόπουλου είναι πως κάποια στιγμή ο Αλαφούζος θα πρέπει να δώσει μια εξήγηση για την όλη του στάση απέναντι στην πρόταση Γιαννακόπουλου. Μιας πρότασης που από τη στιγμή που η κυβέρνηση βάλει την υπογραφή της στο ΜοU, το οποίο έχει ήδη στα... χέρια της, θα έφερνε τον Δ. Γιαννακόπουλο και το δικό του επενδυτικό Fund, στην ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ. Και με οικονομικούς όρους άκρως καλύτερους και για τον ίδιο τον Αλαφούζο και για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Από τον Γιαννακόπουλο, μάλιστα, χαρακτηρίζεται... αμφιλεγόμενος ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας που εμφανίστηκε στο προσκήνιο και γίνεται λόγος για... πρεμούρα του Αλαφούζου να ξεφορτωθεί την ΠΑΕ πριν μπει η η υπογραφή της κυβέρνησης στο ΜοU για το Athens Alive. Και εκεί ακριβώς εστιάζεται η δυσαρέσκεια από την πλευρά του Δ. Γιαννακόπουλου και όχι μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα