Δημοσίευμα "φωτιά" - Μπροστινός του Αλαφούζου ο Παϊρότζ; - Όλα στο φως


Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να διανύει πολύ κρίσιμες μέρες για το μέλλον του, παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Υπάρχει μια κινητικότητα από την έλευση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ κι έπειτα. Πληρώθηκε ο Βέμερ, πληρώθηκε ο Εσιέν, ήρθε ο Νίκος Νταμπίζας, γίνονται συζητήσεις για προπονητή. Επιτέλους... κανονικότητα, θα έλεγε κανείς.

Όμως ορισμένα προβλήματα παραμένουν. Και κάποια απ' αυτά είναι πιο σοβαρά απ' όσο μπορεί να πιστεύει ο καθένας. Έρχονται,

μάλιστα και δημοσιεύματα για να κάνουν τον κόσμο επιφυλακτικό ακόμα και για τον ίδιο τον Ταϊλανδό και τις προθέσεις του, αλλά και εκείνες του Γιάννη Αλαφούζου.

Η εφημερίδα "Πράσινη", ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κυκλοφορεί σήμερα με ένα δημοσίευμα "φωτιά". Και μιλάει για τις φήμες που έφτασαν στα... αυτιά των συντακτών της και λένε ότι ο Παϊρότζ δεν είναι τίποτα παραπάνω από... μπροστινός του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναφέρει ότι οι ίδιες φήμες λένε ότι όσα θέλει, αλλά δεν μπορεί να κάνει ο Αλαφούζος, θα τα κάνει μέσω του Παϊρότζ. Όπως για παράδειγμα το ότι σε πέντε - έξι μήνες ο Παϊρότζ θα ζητήσει χρήματα από τον Γιαννακόπουλο για να του παραδώσει την ΠΑΕ.

Ή ότι ο Αλαφούζος βάζει μπροστά τον Παϊρότζ, να φαίνεται πως εκείνος... χαλάει την προοπτική του "Athens Alive", ώστε να γλιτώσει από την κατακραυγή του κόσμου, που εξακολουθεί να βλέπει με πιο θετικό μάτι την περίπτωση Γιαννακόπουλου.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για διαφάνεια που πρέπει να υπάρχει στην όλη διαδικασία, όπως επίσης και για αναγκαιότητα να μαθαίνει ο κόσμος πότε και αν μπήκαν χρήματα, πόσα χρήματα θα μπουν, ποιος θα τα βάλει κτλ. Ένα δημοσίευμα που σαφώς και δεν είναι τυχαίο. Δεν μπορεί μια εφημερίδα με ένα δυνατό δημοσιογραφικό προσωπικό, όπως η "Πράσινη", να γράφει πράγματα εντελώς ανυπόστατα. Από κάπου ορμώμενο είναι το συγκεκριμένο δημοσίευμα και σίγουρα κάτι υπάρχει για μετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα