Δήμος Βόλου: Φαντασμαγορική η έναρξη του εορταστικού προγράμματος για τα Χριστούγεννα (vid)


Ο Δήμος Βόλου χάρισε ένα μοναδικό υπερθέαμα το βράδυ της Πέμπτης σε χιλιάδες Βολιώτες και επισκέπτες, αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μέσω απ' ευθείας δορυφορικής μετάδοσης της έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Πανεπιστήμιο,ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με επίσημη προσκεκλημένη

την Έλενα Παπαρίζου, που ερμηνεύοντας επιτυχίες της, αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αποθεώθηκε από τις χιλιάδες κόσμου που είχε συγκεντρωθεί και περίμενε καρτερικά την φωταγώγηση της πόλης.

Το "κουμπί" για το έναυσμα των εκδηλώσεων και για να γίνει η νύχτα μέρα, πάτησαν η Έλενα Παπαρίζου και ο Αχιλλέας Μπέος, και ο Βόλος έγινε μια παραμυθένια πόλη, από τα εκατομμύρια λαμπιόνια που φώτισαν όλο κέντρο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα έδωσαν λαμπρότητα στον νυχτερινό ουρανό και άρχισε η μεγάλη πορεία στην λεωφόρο Δημητριάδος, κάτω από τον "μπλε ουρανό" και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του δήμου Βόλου.

Μεγάλες μουσικές σκηνές στήθηκαν στην πλατεία Πανεπιστημίου με το εργαστήριο της Σοκολάτας, και στην πλατεία Ρήγα Φερραίου όπου λειτουργεί το χωριό του Αϊ-Βασίλη, ενώ μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Βόλου δεσπόζει το φωταγωγημένο στα μπλε, υψηλότερο δέντρο στην Ελλάδα, με ύψος πάνω από 34 μέτρα και το ιπτάμενο έλκηθρο με τον αγαπημένο άγιο των παιδιών που μοιράζει δώρα.

Η πανδαισία χρωμάτων, φώτων και ήχων, ολοκληρώθηκε με μεγάλη γιορτή στο "Volos Palace" και οι εκδηλώσεις θα συνεχίζονται καθημερινά μέχρι και τα Φώτα σε όλο τον Βόλο.

Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος είναι ότι, ήδη οι πληρότητες στα ξενοδοχεία του Βόλου, από τώρα και μέχρι τις γιορτές, αγγίζουν το 100% λόγω του μοναδικού στολισμού της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα