Δήμος Ηρακλείου: Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης στο κέντρο της πόλης

08:14 7/9/2017 - Πηγή: Pagenews

Το χρονοδιάγραμμα των εκτεταμένων παρεμβάσεων αναμόρφωσης στο κέντρο του Ηρακλείου παρουσίασε ο Δήμος Ηρακλείου στους καταστηματάρχες της περιοχής και τον εμπορικό Σύλλογο. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων η ανάπλαση θα γίνει σε τρεις φάσεις με στόχο την όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση από τις εργασίες.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Εμπορικός Σύλλογος και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στις οδούς Δικαιοσύνης - Ίδης – Καλοκαιρινού.

Την σύσκεψη συγκάλεσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου Γιάννης Αναστασάκης ενώ συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος

Οικονομικών Γιώργος Καραντινός και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Gian Andrea Carancini παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού.

Στην ευρεία σύσκεψη συμμετείχε ο εκπρόσωπος της ΔΕΔΔΗΕ Π. Βαρδουλάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Καλλέργος Βουλγαράκης, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Ηρακλείου καθώς και δεκάδες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης αναφέρθηκε στα στάδια του μεγάλου έργου που θα αλλάξει την εικόνα του ιστορικού κέντρου της πόλης του Ηρακλείου ενώ δόθηκαν οι λεπτομέρειες για την υπογειοποίηση του Δικτύου της ΔΕΗ που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα. Οι επιχειρηματίες του Ηρακλείου που συμμετείχαν στην σύσκεψη έθεσαν τα ερωτήματά τους και έλαβαν διευκρινήσεις από τους αρμόδιους αντιδημάρχους.

Το βασικό έργο της ανάπλασης αναμένεται να διαρκέσει συνολικά 12 μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα