Διαστημική Lady Gaga με... πολιτικά μηνύματα!

15:38 6/2/2017 - Πηγή: Pagenews

"Ένα έθνος κάτω από έναν θεό, αδιαίρετο με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους" φώναξε η νεαρή σταρ πηδώντας στο κενό από την άνω άκρη του σταδίου όπου και ξεκίνησε το show της, στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού του Super Bowl. Μια αναφορά στη διάσημη "δήλωση υποταγής" (pledge of allegiance) που είναι γνωστή στις ΗΠΑ και ως όρκος στη σημαία και ένα απόσπασμα από αυτή

που σε πολλούς έφερε στο νου τις πρόσφατες παλινωδίες Τραμπ σχετικά με το διάταγμα για τους πρόσφυγες και την αντιπαράθεση με το δικαστικό σώμα. Είχε ή δεν είχε η νεαρή σταρ στόχο να... στηλιτεύσει την πολιτική του νέου Αμερικανού προέδρου;

Ο ουρανός γέμισε κόκκινα και γαλάζια αστέρια στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας και νωρίτερα, η τραγουδίστρια ερμήνευσε ένα medley του "This Land Is Your Land" και του "America The Beautiful", πριν η Monster - mama ακροβατήσει στην αέρα και ξεκινήσει να ερμηνεύει τις δικές της επιτυχίες. Το κομμάτι αυτό, από το μακρινό 1944, σε ερμηνεία της Woody Guthrie, έχει γίνει σύνθημα στα χείλη κάθε διαδηλωτή που διαμαρτύρεται για την πολιτική Τραμπ, από την ορκωμοσία και έπειτα.

Το τραγούδι αυτό τραγουδούσαν οι διαδηλωτές στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, μετά την επιβολή των περιοριστικών μέτρων σε βάρος μουσουλμάνων από επτά χώρες του κόσμου. Με τον τρόπο της και χωρίς να κάνει το πολιτικό της "διάβημα" ξεκάθαρο και ανοιχτό, η Lady Gaga έδειξε την αντίθεσή της και δήλωσε επίσης πως πατριώτης δεν σημαίνει αποκλεισμένος, μισαλλόδοξος, αυταρχικός.

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ πάντως, απόλαυσε τον αγώνα και το μόνο που είχε να σχολιάσει στο αγαπημένο του twitter, πως με το τέλος του super bowl, θα επιστρέψει στην προσπάθειά του να "κάνει την Αμερική και πάλι μεγάλη".

Η Lady Gaga βούτηξε στο κενό, χαιρέτισε το πλήθος που την αποθέωνε και ξεκίνησε το πραγματικό show, με ένα ποτ πουρί από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Από το "Edge Of Glory" στο "Poker Face" και φυσικά στο αγαπημένο όλων όσων αντιτίθενται στις πολιτικές του νέου προέδρου, το "Born This Way". Όπως διαβάζουμε στο billboard πάντως, η πιο φωτεινή στιγμή της εμφάνισής της υπήρξε η ερμηνεία του "Million Reasons", της μπαλάντας που κυκλοφόρησε με το πέμπτο και πιο πρόσφατο άλμπουμ της. "Πώς είστε απόψε Τέξας, Αμερική, κόσμε; Είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να περάσετε καλά" σχολίασε πριν ξεκινήσει την ερμηνεία του νέου της hit.

Keywords
Τυχαία Θέματα