Χριστίνα Βραχάλη: Ο χωρισμός από τον Μάνταλο και ο νέος έρωτας στη ζωή της


«Μπορεί να ήρθαν κοντά και να έζησαν µια δυνατή σχέση, όµως δεν υπήρξε εξέλιξη, γι’ αυτό και η σχέση έφτασε στο τέλος της», αποκαλύπτει στη Real άτοµο από το φιλικό περιβάλλον της δηµοσιογράφου.

Όπως αναφέρει το gossip-tv.gr η αθλητικογράφος είχε γνωρίσει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στα µέσα της περασµένης χρονιάς, όταν επικοινώνησε µαζί του για να του πάρει συνέντευξη για λογαριασµό αθλητικού σάιτ στο οποίο εργαζόταν. «Ήταν έρωτας µε την πρώτη µατιά», δηλώνει το ίδιο άτοµο και συνεχίζει: «Από την πρώτη στιγµή που βρέθηκαν µαζί, κατάλαβαν ότι είχαν πολλά κοινά στοιχεία ως χαρακτήρες. Η έλξη ήταν αµοιβαία και σύντοµα ξεκίνησαν να βγαίνουν µαζί, µέχρι που ο έρωτας τους έφερε κοντά». ∆εν άργησαν µάλιστα να κάνουν και την πρώτη κοινή δηµόσια έξοδό τους, διασκεδάζοντας στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης. Ακόµα και τότε, όµως, απέφυγαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το οτιδήποτε για τη σχέση τους, καθώς είναι άνθρωποι χαµηλών τόνων. Κανένας από τους δύο, άλλωστε, δεν επιθυµούσε να δει την προσωπική του ζωή στα πρωτοσέλιδα. «Προφανώς και µε ενοχλεί ο τρόπος που γράφονται και γίνονται ορισµένα πράγµατα, αλλά όταν µπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία και σε αυτό το παιχνίδι της προβολής και της έκθεσης, πρέπει να είσαι προετοιµασµένος να δεχθείς και όλον τον αντίκτυπο και ό,τι τον συνοδεύει», είχε δηλώσει τότε η Χριστίνα, ξεκαθαρίζοντας τη στάση της απέναντι στη δηµοσιότητα. Και µπορεί στις αρχές του έτους να ήταν full in love, όµως την περασµένη άνοιξη ήρθε η ρήξη ανάµεσα στο ζευγάρι, που στις αρχές του καλοκαιριού αποφάσισε οριστικά και αµετάκλητα να χωρίσει. «Από τις αρχές της άνοιξης σταµάτησαν οι κοινές τους εµφανίσεις και ήταν πλέον θέµα χρόνου ο χωρισµός τους. Ο,τι και να είχαν νιώσει, δεν ήταν τόσο δυνατό για να τους κρατήσει ενωµένους», αποκαλύπτουν άλλοτε κοινοί φίλοι του πρώην ζευγαριού.

Άλλωστε, η όµορφη αθλητικογράφος δείχνει να έχει ήδη γυρίσει σελίδα µετά τον χωρισµό της από τον ποδοσφαιριστή, αφού πρόσφατα ανέβασε στα social media µια φωτογραφία µε... πολύ νόηµα. Απεικόνιζε ένα γυναικείο και ένα αντρικό χέρι να κρατιούνται σφιχτά µε φόντο το γαλάζιο της θάλασσας σε κάποιο νησί, χωρίς όµως η Χριστίνα να αποκαλύπτει την ταυτότητα του άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της εδώ και λίγους µήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα