«Χαμός» στην Τούμπα για τον αντι-Πρίγιοβιτς


Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί σε μεγάλο βαθμό ότι φέτος ο τίτλος έχει χαθεί και γι’ αυτό ήδη δουλεύουν για τη νέα χρονιά και το πώς η ομάδα θα ενισχυθεί για να κατακτήσει το επόμενο πρωτάθλημα.

Η οικογένεια Σαββίδη έχει δεσμευτεί, άλλωστε, ότι θα κάνει τα πάντα για να φτιάξει μια ομάδα ακόμα πιο ισχυρή, προαναγγέλλοντας στην ουσία ισχυρές κινήσεις ενίσχυσης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως έχει προχωρήσει, στο τελικό της στάδιο, και

η απόκτηση του Εβγέν Χατσερίντι. Ο υψηλόσωμος στόπερ στην ουσία έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικεφάλο και είναι στο χέρι των «ασπρόμαυρων» πότε (και αν) θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία.

«Φωνές» για Κόντε

Παρόμοια είναι και η υπόθεση του Πέδρο Κόντε. Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, έχει τον πρώτο λόγο για τον Ισπανό φορ του ΠΑΣ, ωστόσο ακόμα δεν έχει δοθεί το τελικό «ΟΚ» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Τούμπα.

Για τον κορυφαίο σκόρερ της Super League, άλλωστε, υπάρχουν σε αυτή τη φάση «φωνές» στην Τούμπα που είναι ιδιαίτερα διστακτικές με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει η άποψη ότι ο Πέδρο Κόντε δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν πάει στη Θεσσαλονίκη ως εναλλακτική λύση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Σέρβος φορ αναμένεται να χάσει τα πρώτα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ της Ρωσίας, επομένως αν αποκτηθεί ο Πέδρο Κόντε θα είναι αυτός που θα παίξει βασικός στα πρώτα πολύ σημαντικά ματς της χρονιάς. «Μπορεί να μας κάνει τη δουλειά;», αναρωτιούνται μοιραία στην Τούμπα για τον Ισπανό και όλα είναι ανοιχτά σχετικά με τη μεταγραφή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα