Χαμός με ΣΚΑΪ και Μελέτη - Η δήλωσή της και η διάψευση του καναλιού


Αλαλούμ επικρατεί στον ΣΚΑΪ λόγω μιας δήλωσης στην οποία προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με το πού θα την βρει η νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello!» λέει πως «το “Survivor” είναι μόνο η αρχή. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφω στην πρωινή ζώνη!» και μάλιστα όπως τονίζει «Έκλεισα στον ΣΚΑΪ, καθώς μου εξασφάλισε και την πρωινή infotainment ζώνη,

από τον Σεπτέμβριο του 2017».

Η δήλωση αυτή έφερε... αναστάτωση στον ΣΚΑΪ, οι άνθρωποι του οποίοι διαψεύδουν πως έχει προκύψει συμφωνία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Αφήνουν, δε, να διαρρεύσει πως ναι μεν σε παλαιότερες επαφές τους με την παρουσιάστρια και πριν αναλάβει την εκπομπή είχαν μιλήσει και για την πρωινή ζώνη, τονίζοντας όμως ότι «δεν έχει κλείσει τέτοια συμφωνία».

Έτσι παρόλο που στη συνέντευξη η Ελεονώρα εμφανίζεται ως σίγουρη για την επόμενη σεζόν, στον ΣΚΑΪ προσπαθούν να… μαζέψουν την αναστάτωση που έχει προκληθεί και μάλιστα στους παρουσιαστές που πληροφορήθηκαν από τη συνέντευξη πως την επόμενη σεζόν δεν θα είναι στον αέρα, αλλά τη θέση τους θα πάρει η Μελέτη.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ακόμα κι η ίδια η Ελεονώρα προσπάθησε να τα… μαζέψει και λέγεται ότι λίγο πριν τη δημοσίευση του περιοδικού επικοινώνησε με τους ίδιους τους παρουσιαστές που φαίνεται ότι θα… φάει την επόμενη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα