Απόφαση - «καταπέλτης» για Κριστιάνο: τιμωρία 5 αγωνιστικών!


Το απόλυτο ποδοσφαιρικό παράδειγμα σκοτσέζικου ντους είναι, πλέον, γεγονός: ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε ως αλλαγή χθες στο δεύτερο ημίχρονο του Clasico για το ισπανικό Σούπερ Καπ με το σκορ στο 1-1 και χάρη στο δικό του, απίθανο τέρμα έδωσε το προβάδισμα στη Ρεάλ, πριν έρθει ο Ασένσιο και ολοκληρώσει την δουλειά για το σπουδαίο διπλό της «Βασίλισσας» (1-3).

Ωστόσο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της ομάδας του Ζιντάν... ξέφυγε ελαφρώς: πρώτα έβγαλε την μπλούζα του μετά το 1-2 (με αποτέλεσμα να δεχτεί την κίτρινη

κάρτα) κι εν συνεχεία, σε μια «παράλογη» απόφαση του διαιτητή, αντίκρισε την αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη για θέατρο, με αποτέλεσμα ν' αποβληθεί από το ματς.

Ο Πορτογάλος σταρ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 25 λεπτά στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας με την πειθαρχική Επιτροπή να του επιβάλει ποινή αποκλεισμού πέντε αγώνων! Η μία αγωνιστική είναι για την κόκκινη κάρτα και οι άλλες τέσσερις για το σπρώξιμο στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Επίσης, τόσο στον CR7 όσο και στη «βασίλισσα» επιβλήθηκαν και πρόστιμα, με τον Πορτογάλο να πληρώνει το ποσό των 800 ευρώ για την κόκκινη κάρτα και 3.005 ευρώ για το σπρώξιμο, ενώ αντίστοιχα ο σύλλογος θα πληρώσει για τους ίδιους λόγους 350 ευρώ και 1.400 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα