ΑΕΚ: Έδωσαν τα χέρια Μελισσανίδης και Χιμένεθ!


Το γεγονός ότι η απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ ήταν να προχωρήσει και την επόμενη σεζόν με τον Μανόλο Χιμένεθ είχε φανεί εδώ και καιρό. Κάτι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο, από τη στιγμή που η Ένωση με εκείνον στο τιμόνι ολοκλήρωσε μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, η οποία οδήγησε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια. Το ίδιο σαφές ήταν και από την πλευρά του Ισπανού τεχνικού ότι η παραμονή

του αποτελούσε την πρώτη του προτεραιότητα, δείχνοντας μάλιστα στις δηλώσεις του ότι τη θεωρούσε σχεδόν δεδομένη.

Το μόνο που απέμενε, ήταν μια συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον προπονητή από την Ανδαλουσία, προκειμένου να επισφραγιστεί αυτό που... όλοι γνώριζαν, δηλαδή, η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί.

Και η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο σκάφος του ιδιοκτήτη της Aegean, με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ και τον Χιμένεθ να συζητούν, όχι μόνο για το θέμα του προπονητή, αλλά και για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής για την πατρίδα του και μέσα στις επόμενες ημέρες οι δικηγόροι των δύο πλευρών -όπως ακριβώς είχε συμβεί και πέρσι- θα συζητήσουν όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες της συμφωνίας και θα ετοιμάσουν τα συμβόλαια, προκειμένου η ανανέωση της συνεργασίας του Ισπανού τεχνικού με την ΑΕΚ να ολοκληρωθεί με τις υπογραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Καταγγελία κατά ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό - Τι ζητά

Keywords
Τυχαία Θέματα