"The Handmaid's Tale": Κέρδισε το βραβείο Emmy της καλύτερης δραματικής σειράς


Το "The Handmaid’s Tale" είναι η ιστορία της ζωής στην δυστοπία του Gilead, μια απολυταρχική κοινωνία που κάποτε αποτελούσε κομμάτι των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι η σειρά που κέρδισε το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα βραβεία Emmy το βράδυ της Κυριακής.

Τι συμβαίνει λοιπόν: Αντιμέτωπο με περιβαντολλογικές καταστροφές και υπογεννητικότητα, το Gilead διοικείται απο ένα διεστραμμένο θρησκευτικό φονταμεταλισμό που αντιμετωπίζει τις γυναίκες σαν περιουσία του κράτους.

Οντας μια απο τις ελάχιστες εναπομείναντες γόνιμες γυναίκες, η Offred είναι μια υπηρέτρια στο σπίτι του Διοικητή, μια τάξη γυναικών που αναγκάζονται να προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες σε μια τελευταία και απεγνωσμένη προσπάθεια αύξησης του πληθυσμού.

Σε αυτή την τρομακτική κοινωνία όπου μια λάθος λέξη θα μπορούσε να της στοιχίσει τη ζωή, η Offred κινείται ανάμεσα σε Διοικητές, τις σκληρές συζύγους τους, τις ντόπιες Marthas και τις υπόλοιπες Υπηρέτριες, όπου η οποιαδήποτε θα μπορούσε να είναι κατάσκοπος του Gilead, ενώ όλες έχουν τον ίδιο σκοπό: να επιβιώσουν και να βρούν την κόρη που τους έκλεψαν».

Οι νικητές των Emmys 2017

Καλύτερη δραματική σειρά: The Handmaid’s Tale (Hulu)
Καλύτερη κωμωδία: Veep (HBO)
Καλύτερη μίνι-σειρά Big Little Lies (HBO)
Καλύτερος Α΄ ανδρικός ρόλος σε δραματική σειρά: Στέρλινγκ Μπράουν, This Is Us (NBC)
Καλύτερος Α΄ γυναικείος ρόλος σε δραματική σειρά: Ελίζαμπεθ Μος, The Handmaid’s Tale (Hulu)
Καλύτερος Α΄ ανδρικός ρόλος σε σειρά/κωμωδία: Ντόναλντ Γκλόβερ, Atlanta (FX)
Καλύτερος Α΄ γυναικείος ρόλος σε σειρά/κωμωδία: Τζούλια Λούις-Ντρέιφους, Veep (HBO)· αυτό ήταν το έκτο Έμι για τη Λούις-Ντρέιφους.
Καλύτερος Α΄ ανδρικός ρόλος σε τηλεταινία ή μίνι σειρά: Ριζ Άχμεντ, The Night Of (HBO)
Καλύτερος γυναικείος ρόλος σε τηλεταινία ή μίνι σειρά: Νικόλ Κίντμαν, Big Little Lies (HBO)
Καλύτερη τηλεταινία: Black Mirror: San Junipero (Neftlix).

Keywords
Τυχαία Θέματα