Microsoft: Ανανεώνει το σχεδιασμό του Outlook


Νέο ''πρόσωπο'' αναμένεται να αποκτήσει το Outlook.com, καθώς αλλαγές τις προσεχείς βδομάδες σχεδιάζει η Microsoft.

Συγκεκριμένα, η ανανεωμένη εκδοχή του Outlook.com είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Αύγουστο, αλλά τώρα ξεκινά να διατίθεται σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας. Ο νέος σχεδιασμός θα αφορά σε όλους τους χρήστες του Outlook,

ενώ έμφαση έχει δοθεί τόσο στο κομμάτι της ενσωμάτωσης του ημερολογίου όσο και στο πεδίο της εισαγωγής και διαχείρισης των επαφών. Βελτιωμένη είναι και η εισαγωγή του Skype και των λειτουργιών του στο πεδίο διαχείρισης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Outlook.

Αρχικά, θα δοθούν στο κοινό οι περισσότερες υπηρεσίες του ανανεωμένου Outlook.com, αλλά πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά θα μείνουν σε μορφή beta μέχρι να δοθούν σε πλήρη εφαρμογή μέσα από τα κατάλληλα updates. Στα νέα χαρακτηριστικά, όπως είναι εκείνα του ημερολογίου και άλλων στοιχείων θα υπάρχει η δυνατότητα της επιστροφής του χρήστη σε παλαιότερη μορφή. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Microsoft δεν είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθήσει αναφορικά με το πότε θα γίνουν διαθέσιμα όλα τα updates για τις νέες υπηρεσίες.

Να σημειωθεί, ότι η Microsoft δεν ζητά από τους χρήστες των υπηρεσιών του Outlook.com να έχουν ενεργοποιημένη κάποια beta επιλογή στον λογαριασμό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα