MTV: Θα απονείμει τα βραβεία και για τις τηλεοπτικές σειρές


​Από φέτος τα κινηματογραφικά βραβεία MTV που δίδονται από το κοινό του αμερικανικού μουσικού δικτύου, θα απομένουν τα εύσημα και σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Τα MTV Movie Awards, που θεωρούνται μια γιορτή της ποπ κουλτούρας, απονέμονται έπειτα από ηλεκτρονική ψηφοφορία

στο διαδίκτυο, η οποία είναι ανοικτή σε όλους. Τα βραβεία έχουν όλα τη μορφή ενός δοχείου με καλαμπόκι σε χρώμα χρυσό.

Τα βραβεία καθιερώθηκαν πριν από 25 χρόνια και η τελετή απονομής αποτελεί καλλιτεχνικό γεγονός που μεταδίδεται ζωντανά και έχει μεγάλη τηλεθέαση. Η φετινή γιορτή, που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου στο Shrine Auditorium του Λος Άντζελες, θα εγκαινιάσει το νέο σχήμα.

Η εισαγωγή τηλεοπτικών εκπομπών στα βραβεία, που πλέον έχουν μετονομαστεί σε «MTV Movie & TV Awards», κατακυρώνει μια ακόμη μεγαλύτερη θέση των τηλεοπτικών σειρών στο πολιτιστικό τοπίο, ένα φαινόμενο που άρχισε πριν από σχεδόν 20 χρόνια.

«Ζούμε μια χρυσή εποχή του περιεχομένου, σπουδαίων ιστοριών και χαρακτήρων που επηρεάζουν είτε τα βλέπετε σε μια κινηματογραφική αίθουσα είτε στην τηλεόραση», δήλωσε ο πρόεδρος του MTV, Chris McCarthy.

Το MTV προσδοκά να μετατρέψει την 7η Μαΐου σε ένα Φεστιβάλ κινηματογράφου και τηλεόρασης με συναυλίες, κόκκινο χαλί, προσκεκλημένους και γαστρονομικές προτάσεις στον εξωτερικό χώρο του Shrine Auditorium.

Keywords
Τυχαία Θέματα