Google Play: Το Gmail Go App είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη


Δημιουργώντας τη σκηνή για το Android Oreo (Go Edition), η Google κυκλοφόρησε τώρα την εφαρμογή Gmail Go. Η νέα εφαρμογή, η οποία είναι συμβατή με συσκευές που χρησιμοποιούν Android 8.1 Oreo και μετά, είναι διαθέσιμη για λήψη στο κατάστημα Google Play. Έρχεται εβδομάδες

μετά την κυκλοφορία άλλων εφαρμογών Go, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων Go, Gboard Go, Google Go, Go Maps και YouTube Go.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τις περισσότερες από τις βασικές λειτουργίες του Gmail καθώς επίσης και σας προσφέρει πολλαπλή υποστήριξη λογαριασμού, για να σας επιτρέψει να ρυθμίσετε άμεσα τις διευθύνσεις Gmail και μη Gmail, όπως Outlook.com, Yahoo Mail ή άλλους λογαριασμούς email IMAP / POP.

Το μέγεθος του αρχείου APK της εφαρμογής Gmail Go είναι σημαντικά μικρότερο από την κανονική εφαρμογή Gmail, είναι 9.51MB έναντι 20.66MB, όπως αναφέρει το techfreaks.gr. Αυτό καθιστά την εφαρμογή πιο ελαφριά όταν είναι εγκατεστημένη, καταναλώνοντας περίπου 25MB σε συμβατές συσκευές - σε αντίθεση με το χώρο των 47MB που καταναλώνεται από την κανονική έκδοση. Παρά την ελαφριά κατασκευή του, η εφαρμογή Gmail Go σάς παρέχει ένα προηγμένο φάκελο εισερχομένων που κατηγοριοποιεί τα κοινωνικά και διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάτω από διαφορετικές καρτέλες για να σας βοηθήσει να εστιάσετε πρώτα σε σημαντικά μηνύματα.

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης την κατάλληλη προβολή συνομιλιών που ομαδοποιεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλους τους λογαριασμούς IMAP, POP3 και Exchange κάτω από μια στέγη. Παρομοίως, η Google έχει στηρίξει τις ενέργειες προώθησης και των εικόνων αποστολέων στη λίστα συνομιλιών. Η διεπαφή της νέας εφαρμογής είναι επίσης πανομοιότυπη με την αρχική έκδοση του Gmail για Android, αν και μπορεί να παρατηρήσετε την αλλαγή στην ενότητα προφίλ χρήστη που βρίσκεται στην κορυφή της γραμμής τίτλου και να εμφανίζει τη φωτογραφία προφίλ και την εικόνα φόντου στην κανονική εφαρμογή Gmail.

Για να καταστήσει την εμπειρία πιο ασφαλή για τους τελικούς χρήστες, η εφαρμογή Gmail Go αποκλείει αυτόματα μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας εσωτερικά σύνολα δεδομένων και αλγόριθμους της Google. Σας παρέχεται επίσης η δυνατότητα να αναφέρετε κάποιο από τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως ανεπιθύμητα ή να τα επισημάνετε ως σημαντικά για να τα έχετε σωστά στην καρτέλα Κύρια.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μια ετικέτα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να τα κατηγοριοποιήσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να διαχειριστείτε πόσο συχνά θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, απενεργοποιώντας ειδοποιήσεις για κοινωνικά ή διαφημιστικά μηνύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα