Energysquare: Νέα συσκευή ασύρματης φόρτισης

18:14 4/1/2017 - Πηγή: Pagenews

Η Energysquare, μια άσημη startup εταιρία κέρδισε τις εντυπώσεις στη φετινή CES 2017 με μια συσκευή που διαθέτει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Το συγκεκριμένο gadget είναι συμβατό, σχεδόν με κάθε συσκευή.

Η δημιουργία των Γάλλων περιλαμβάνει ένα σετ από πέντε πολύ λεπτά αυτοκόλλητα και ένα charging pad. Κάθε αυτοκόλλητο διαθέτει

δυο ηλεκτρόδια και Micro-USB, USB-C ή Lightning connector που μπαίνει στην θύρα φόρτισης κάθε συσκευής. Μετά την εγκατάσταση των stickers σε οποιαδήποτε συσκευή, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετηθεί στο pad για να ξεκινήσει η φόρτιση.

Η Energysquare χρησιμοποιεί μια καινοτόμα αγώγιμη τεχνολογία φόρτισης, που επιτρέπει σε πολλές συσκευές να φορτίζουν ταυτόχρονα. Για παράδειγμα μπορείς να φορτίσεις 3 ή 4 κινητά μαζί με την ίδια ταχύτητα που θα φόρτιζαν με έναν κανονικό φορτιστή.

Ένα αρνητικό που επεσήμανε και η ίδια η εταιρεία, είναι ότι το αυτοκόλλητο μπλοκάρει την θύρα φόρτισης του κινητού. Αν θέλεις να το φορτίσεις με κανονικό φορτιστή, πρέπει να αφαιρέσεις το αυτοκόλλητο. Στη δεύτερη γενιά του προϊόντος, η εταιρεία θα βάλει στο πίσω μέρος και μια θύρα.

Το Energysquare θα ξεκινήσει να αποστέλλεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 με τιμή στα 89 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα