ColorWave: Λανσάρει τα AirPods σε 58 διαφορετικά χρώματα


​Η ColorWare πρόκειται για μια εταιρεία που προσαρμόζει μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών προϊόντων σε διάφορα χρώματα.

Η εταιρεία που έχει έδρα τις ΗΠΑ, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι άρχισε να δέχεται παραγγελίες για AirPods της Apple, καθιστώντας έτσι τα ακουστικά διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα.

Η εταιρεία

ανακοίνωσε ότι οι πελάτες μπορούν να ζωγραφίσουν τα AirPods τους σε 58 διαφορετικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: μεταλλικό χρώμα, γυαλιστερό και ματ φινίρισμα. Οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν $ 289 για ένα ζευγάρι ζωγραφισμένα AirPods ή $ 319, αν επιθυμούν να λάβουν μια προσαρμοσμένη περίπτωση φόρτισης.

Δεν είναι και πολύ φτηνό να αγοράσετε τα χρωματιστά AirPοds, η ColorWare χρεώνει σχεδόν το διπλάσιο από το κόστος των κλασσικών λευκών AirPοds. Η εταιρεία αναφέρει ότι η διαδικασία βαφής είναι αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα. Λαμβάνει τα AirPοds απευθείας από την Apple, η οποία καθιστά τον εκτιμώμενο χρόνο shipping μεταξύ 8 έως 10 εβδομάδες.

Η ColorWare προσφέρει στους πελάτες την δυνατότητα να προσαρμόσουν κάθε AirPod διαφορετικά και η εταιρεία προσφέρει ακόμη στους χρήστες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τρεις επιλογές χρωμάτων για $ 15. Η ColorWare δεν είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει τα έγχρωμα AirPοds. Η εταιρεία BlackPods από το Μπρούκλιν προσφέρεται να ζωγραφίσει AirPοds σε μαύρο χρώμα στην τιμή των $ 249. Το κόστος περιλαμβάνει την τιμή ενός νέου ζευγαριού AirPods.

Keywords
Τυχαία Θέματα