Champions League: Τεράστια Σεβίλλη, προκρίθηκε στο Ολντ Τράφορντ - Στους "8" και η Ρόμα


Μέχρι το 72ο λεπτό του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη το ματς θύμιζε... Super και όχι Champions League. Το 0-0 παρέμενε και κάτι έπρεπε να αλλάξει. Ο Βιτσέντσο Μοντέλα κοίταξε στον πάγκο και αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα. Βισάμ Μπεν Γιεντέρ το όνομά του και 6 γκολ στα προηγούμενα 7 ματς στη διοργάνωση

ο απολογισμός του.

Αντικαθιστά τον Μουριέλ και περίπου 1,5 λεπτό μετά, νικούσε τον Ντε Χέα μετά από μια έξοχη αντεπίθεση της Σεβίλλης για το 0-1 που έβαλε τους «Ανδαλουσιάνους» με το ένα πόδι στους «8». Δύο λεπτά μετά, ο Γάλλος επιθετικός ήταν ο πρώτος που πάτησε και το δεύτερο πόδι του εκεί, με την κοντινή κεφαλιά που δεν κατάφερε να σώσει ο Ντε Χέα. 0-2 και η Σεβίλλη στους "8" του Champions League. Το μόνο που κατάφερε η Μάντσεστερ ήταν να μειώσει με τον Λουκάκου στο φινάλε.

Προκρίθηκε η Ρόμα με γκολ του Τζέκο

Μεγάλες μέρες ζουν και στη Ρώμη. Η Ρόμα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 της Ουκρανίας και να πάρει την πρόκριση με 1-0 απέναντι στην Σαχτάρ.

Στο 52ο λεπτό οι «Τζιαλορόσι» βρήκαν το πολυπόθητο τέρμα, με «δράστη» τον Έντιν Τζέκο, καθώς ο 32χρονος Βόσνιος διεθνής επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας από μια εντυπωσιακή «βαθιά» μεταβίβαση του Κέβιν Στρόουτμαν και την έστειλε να... αναπαυθεί στα δίχτυα του Αντρέι Πιατόφ, με τους Ιταλούς στη συνέχεια να κάνουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, τους Ουκρανούς ανίκανους να απειλήσουν ουσιαστικά και την απευθείας κόκκινη κάρτα του Ιβάν Ορντέτς στο 82' μαζί με την άσχημη ενέργεια του Φακούντο Φερέιρα να πετάξει κάτω ένα ball boy που καθυστερούσε να του δώσει την μπάλα λίγο αργότερα να είναι τα μοναδικά αξιοσημείωτα μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Μαγιένκο.



Keywords
Τυχαία Θέματα