Audi Q2 - Toyota CH-R: Δύο μικρά crossover για μεγάλες περιπέτειες

10:25 7/9/2017 - Πηγή: Pagenews

Σας παρουσιάζουμε τα AUDI Q2 και Toyota CH-R, δύο νέα, πολλά υποσχόμενα crossover που θέλουν να κάνουν τις διαδρομές σας πιο ευχάριστες, παντού!

AUDI Q2



Το νέο Audi Q2 που ήδη κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες και στην ελληνική αγορά αποτελεί το μικρό crossover, με τιμή εκκίνησης τα 23.900 ευρώ. To Audi

Q2, εκτός ότι υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα της γερμανικής φίρμας, έχει μήκος 4,21 μέτρα προσφέροντας άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 405 λίτρα όπου με την κλασική αναδίπλωση των καθισμάτων μπορεί να αγγίζει και τα 1.020 λίτρα. Η πόρτα του χώρου αποσκευών μπορεί να είναι και ηλεκτροκίνητη για ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα - στοιχείο εξοπλισμού που προέρχεται από πιο μεγάλες κατηγορίες. Προσφέρεται με έξι μηχανικά σύνολα 1,0 έως και 2,0 λίτρων ( όλα διαθέσιμα στην χώρα μας), με απόδοση από 116 έως και 190 ίππους, που θα συνδυάζονται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων είτε με το αυτόματο S tronic διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Συγκεκριμένα, το μικρό SUV της γερμανικής φίρμας θα έχει στη βάση του τον γνώριμο τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 TFSI κινητήρα των 116 ίππων, που θα διακρίνεται για την οικονομία καυσίμου, αλλά και τις σπιρτόζικες επιδόσεις. Η επόμενη βενζινοκίνητη έκδοση αφορά το 1.4 TFSI CoD 150 hp. Σε ντίζελ υπάρχει το 1.6 TDI μοτέρ με 116 ίππους ενώ η μεγαλύτερη πετρελαιοκίνητη έκδοση φέρει τον 2.0 TDI κινητήρα με ισχύ 150 ίππους. Το σύστημα quattro διατίθεται ως έξτρα εξοπλισμός και για την έκδοση των 150 ίππων του 2.0 TDI.

Toyota CH-R

Από τις αρχές της χρονιάς προσφέρεται στην ελληνική αγορά το μικρό – κόμπακτ SUV της ιαπωνικής φίρμας, το CH-R. Με το συγκεκριμένο μοντέλο η ιαπωνική φίρμα κάνει αισθητή της παρουσία της στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία των μικρών crossover, εκεί όπου οι επιλογές ολοένα και πληθαίνουν. Το ολοκαίνουργιο μοντέλου, έχει μήκος 4,3 6μέτρα προσφέροντας μια ιδιαίτερα άνετη καμπίνα για τέσσερις επιβάτες. Εξωτερικά δεσπόζουν τα φουσκωτά φτερά, οι μυώδεις γραμμές του και τα φωτιστικά σώματα που έχουν τοποθετηθεί με τον πιο εκκεντρικό τρόπο. Στο εσωτερικό του δεσπόζει η οθόνη αφής 8 ιντσών που βρίσκεται στο πάνω μέρος του ταμπλό, με το ηχοσύστημα της JBL των 9 ηχείων απόδοσης 576 watt. Υπάρχουν δύο επιλογές σε κινητήρες. Η πρώτη και πιο μικρή αυτή με τον βενζινοκινητήρα των 1.2 λίτρων με τούρμπο - που ήδη υπάρχει στο Auris - απόδοσης 116 ίππων και ο δεύτερος, που θα είναι υβριδικής τεχνολογίας 1.8 με 122 ίππους με εκπομπές ρύπων 86 γρμ./χλμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα