Τον προσήγαγαν επειδή έσβηνε φασιστικά συνθήματα σε τοίχο έξω από σχολείο

Στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων σύρθηκε ο Βασίλης Κουτρουμπίνης, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδας το πρωί της Τετάρτης. Ο λόγος είναι επειδή έσβηνε φασιστικά συνθήματα έξω από σχολείο της περιοχής, όπως καταγγέλλει η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το 902, κατηγορούνταν για «φθορά ξένης περιουσίας».

«Καταγγέλλουμε την προσαγωγή του στελέχους του ΚΚΕ και Δημοτικού Συμβούλου με την “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας, Βασίλη

Κουτρουμπίνη. Το αιτιολογικό της προσαγωγής ήταν ότι ο σύντροφος μας προκάλεσε φθορά ξένης περιουσίας επειδή έσβηνε συνθήματα της φασιστικής δολοφονικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που βρόμιζαν τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου. Συνθήματα μάλιστα που αναφέρονταν ενάντια στην χρήση μάσκας στα σχολεία, που προσπαθούσαν να στρέψουν τον αγώνα των μαθητών σε ρυάκια που στην ουσία βολεύουν και την ίδια την κυβέρνηση» ανέφερε η ΤΟ Μεσογείων – Λαυρεωτικής Αττικής του ΚΚΕ.

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι μετά και τη παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

The post Τον προσήγαγαν επειδή έσβηνε φασιστικά συνθήματα σε τοίχο έξω από σχολείο appeared first on The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα