Στην εισαγγελία Εφετών και οι 3 ομάδες της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής για μεγαλύτερες ποινές

Όπως ενημέρωσε η δημοσιογράφος του Αθήα 9.84 και μέλος του Golden Dawn Watch, Ελευθερία Κουμάντου, «η ομάδα των συνηγόρων του ΠΑΜΕ θα καταθέσει αίτημα σχετικά με την μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε επίκίνδυνη σωματική βλάβη. Η ομάδα των συνηγόρων της οικγένειας του Π. Φύσσα κατά των χαμηλών ποινών που επιβλήθηκαν στα καταδικασθέντα μέλη της οργάνωσης

που είχαν συμμετοχή στην ανθρωποκτονία και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση . Η ομάδα των αιγύπτιων αλιεργατων θα ζητήσει να ασκηθεί έφεση όσον αφορά τις χαμηλές ποινές που επιβλήθηκαν στους δραστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του Αμπουζιντ Εμπάρακ , τόσο για το συγκεριμένο αδίκημα, όσο και για την ένταξη τους στην εγκλημαιτκή οργάνωση»

Νωρίτερα, το βράδυ της Κυριακής είχε γίνει γνωστό το αίτημα των συνηγόρων των αιγύπτωιν αλιεργατών και η παρέμβασή τους στην εισδαγγελία Εφετών:

Έφεση για τις χαμηλές ποινές που επέβαλε το δικαστήριο της Χρυσής Αυγής, ζητούν οι συνήγοροι των Αιγύπτιων ψαράδων

The post Στην εισαγγελία Εφετών και οι 3 ομάδες της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής για μεγαλύτερες ποινές appeared first on The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα