Στα χέρια των αρχών στο Βέλγιο ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός

Μπορεί να πέρασαν έξι μήνες από την ιστορική καταδικαστική απόφαση για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή με τον Χρήστο Παππά ακόμα να αγνοείται, ωστόσο λίγες ώρες μετά την απόφαση για την άρση ασυλίας του Γιάννη Λαγού οι αρχές στις Βρυξέλλες προχώρησαν στη σύλληψη του. Ο ίδιος φαίνεται πως έκανε και σχετική ανάρτηση μέσα από βελγικό

περιπολικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι βελγικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του Γιάννη Λαγού έξω από το σπίτι του στις Βρυξέλλες λίγες ώρες μετά την άρση ασυλίας του από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου.

«Είμαι σε Βελγικό περιπολικό.Οι κλεφτες,άθεοί και ανθέλληνες με πάνε φυλακή.Μένω πιστός για Χριστό και Ελλάδα.Είμαι περήφανος που δεν προσκύνησα ποτέ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» φαίνεται να έγραψε ο ίδιος λίγα λεπτά πριν τις 14:00 στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου αποφάσισε την άρση ασυλίας του Ι. Λαγού με 658 ψήφους υπέρ και 25 κατά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθεσινά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Ι. Λαγός ετοιμάζεται να μεταβή στη Νορβηγία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το OPEN, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας ο Γιάννης Λαγός, εθεάθη στο εξεταστικό κέντρο του Ευρωκοινοβουλίου προκειμένου να κάνει τεστ κορονοϊού και να ταξιδέψει.

The post Στα χέρια των αρχών στο Βέλγιο ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός appeared first on The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα