Επιβεβαιώνει αλλά σφυρίζει αδιάφορα η «Sirina» για το συμβόλαιο με τη 18χρονη

Μία ακόμα σοβαρή αποκάλυψη ήρθε στη δημοσιότητα την Τετάρτη για την υπόθεση της 18χρονης στην Ηλιούπολη που την εξέδιδε ο επίορκος αστυνομικός, καθώς τις αναφορές για τον εξαναγκασμό της κοπέλας να υπογράψει συμβόλαιο με την «Sirina Entertainment» επιβεβαίωσε η πορνογραφική εταιρεία, τηρώντας ωστόσο αποστάσεις από την καταγγελία για εξαναγκασμό, φτάνοντας στο σημείο να ζητά «να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους».

Με μία ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε την Τετάρτη η «Sirina Entertainment» τις αναφορές για το συμβόλαιο που φέρεται να είχε εξαναγκαστεί να υπογράψει η κακοποιημένη 18χρονη στην Ηλιούπολη από τον αστυνομικό που την εξέδιδε παρά τη θέλησή της, αποποιούμενη ωστόσο πως φέρει την οποιαδήποτε ευθύνη για τη συμφωνία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας πορνογραφικού περιεχομένου, «η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος», περιγράφοντας ακολούθως την τυπική διαδικασία.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία εμφανίζεται να καταδικάζει «τέτοιες συμπεριφορές», καλώντας όσους τις διέπραξαν «να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Sirina:

Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment».

Keywords
Τυχαία Θέματα