Επίθεση Μπογδάνου στους «κακόβουλους» μοτοσυκλετιστές που φωτογραφήθηκαν με Μητσοτάκη

Σημειώνεται ωστόσο ότι η φωτογραφία δημοσιεύτηκε την επόμενη μέρα στο Documento, ενώ το βίντεο δύο μέρες μετά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής της ΝΔ, σχετικα με τους τραγικούς αριθμούς των νεκρών, απάντησε: «Τους 100 νεκρούς την ημέρα δεν το λέω με στόμφο ή με τόνο. Το 100 νεκρούς το πλησιάζω με δέος και συντριβή. Το μόνο για το οποίο μπορώ να είμαι ευγνώμων στον Θεό, στους Έλληνες και μετά στην στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι που οι νεκροί δεν είναι 200, 300 ή 500, όσοι θα ήταν σε άλλες χώρες με τα δικά μας

πληθυσμιακά στοιχεία» υποστήριξε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, «αγνοώντας» τις πολύ υψηλές θέσεις παγκοσμίως στις οποίες βρίσκεται η Ελλαδα με τους τραγικούς απολογισμούς των δύο τελευταίων εβδομάδων.

Πηγή

Απαντώντας σχετικά με την «υπόθεση» της μετακίνησης του γραματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, στην Αίγινα και τη σύγκριση των αντιδράσεων σε σχέση με τις φωτογραφίες και τα βίντεο Μητσοτάκη – Μαρέβας – Γκραμπόφσκι στην Πάρνηθα, ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε «δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός του 5ου ή 6ου κόμματος στην Ελλάδα έχουν θεσμικά την ίδια βαρύτητα;».

«Προσπαθείτε να λαϊκίσετε σε σημείο που λέτε ο Πρωθυπουργός δεν πρέπει να παέι από το Μαξίμου στην Πάρνηθα» ανέφερε στη συνέχεια, ενώ σε ερώτημα για το τι νούμερο έστειλε ο Πρωθυπουργός για να πάει να κάνει ποδήλατο στην Πάρνηθα, απάντησε επιθετικά στον δημοσιογράφο ότι «όταν ρωτά τι νοούμερο ε΄στειλε ο Πρωθυπουργός, γελοιοποιείτε τον εαυτό σας και την ιδιότητά σας. Δεν ντρέπεστε;»

The post Επίθεση Μπογδάνου στους «κακόβουλους» μοτοσυκλετιστές που φωτογραφήθηκαν με Μητσοτάκη appeared first on The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα