Fast track έλεγχος περιφερειακών μέσων από το ΕΣΡ ελέω Τράγκα

Σύμφωνα με την Αυγή, το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να προχώρησε σε «απευθείας παρέμβαση», ώστε να ελεγχθεί από το ΕΣΡ η εκπομπή «Εν Αθήναις» του Γ. Τράγκα για παραβιάσεις του νόμου. Όπως αναφέρεται, ο φάκελος φέρεται να εστάλη από το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητοστάκη στις 29 Μαρτίου, κσι να αφορά εκπομπή που μεταδόθηκε στις 22 Φεβρουαρίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη σχηματιστεί σχετικός φάκελος, ζητήθηκαν και απεστάλησαν

τα στοιχεία από τους εμπλεκόμενους, έγιναν άμεσα οι απαραίτητες απομαγνητοφωνήσεις, έγινε εισήγηση από τους νομικούς και κλήθηκαν οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί που μετέδωσαν την επίμαχη εκπομπή. Αξίζει να σημειωθεί πως οι σταθμοί ενημερώθηκαν με ένα απλό email για την κλήση τους, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως κλήθηκαν και ιστοσελίδες που μετέδωσαν το περιεχόμενο.

Όπως αναφέρει το e-tetradio.gr, την Τριτη κλήθηκαν από το ΕΣΡ 4 ραδιόφωνα, ο Antenna Αιγαίου 105 της Χίου, ο Εν Πλω 89.2 Θεσπρωτίας, ο Ιόνιον FM 95.5 Ηλείας και το Ράδιο Γάμμα 94 Αχαϊας, δύο sites, το Zougla.gr και το Eurotv.gr, και ένα κανάλι, το Euro Channel από το Κιλκίς, που συνεργάζονται με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέσα βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΕΣΡ για την επίμαχη εκπομπή της 22ας Φεβρουαρίου, που σύμφωνα με το ΕΣΡ παραβίασε διατάξεις που αφορούν την «ποιοτική στάθμη προγράμματος», την «προσβολή προσωπικότητας αναφερόμενων ατόμων από μετάδοση ατεκμηρίωτων ισχυρισμών εναντίον τους» και την «μετάδοση ατεκμηρίωτων προσωπικών θέσεων και απόψεων ως γεγονότων – σύγχυση κοινού – προσβολή εννόμου τάξεως».

Στην συγκεκριμένη εκπομπή, ο Γ. Τράγκας φέρεται να αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση Λιγνάδη, σε βιασμούς και παιδεραστία, με αναφορά και στην υπόθεση του συμβούλου του Κ. Μητσοτάκη, Ν. Γεωργιάδη που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κινείται συνεχώς από τα μαθητικά του χρόνια σε έναν κύκλο μεταξύ «νόμιμης ομοφυλοφιλίας και παράνομης παιδοφιλίας», ότι κάλυπτε και γνωρίζει τη δράση κυκλωμάτων, καθώς και πως όλα τα παραπάνω τα γνωρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού, οι οποίες φέρονται μάλιστα να έχουν και μαγνητοσκοπημένο υλικό.

The post Fast track έλεγχος περιφερειακών μέσων από το ΕΣΡ ελέω Τράγκα appeared first on The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα