«Ζωές παράλληλες»: Ο Κεμάλ ξεσπά όλη την οργή του στη Μεσουντέ και την εκβιάζει

Πολλές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ζωές παράλληλες».

Ο Κεμάλ εκβιάζει τη Μεράλ και τη Σονγκιούλ. Τα κορίτσια βρίσκονται σε δίλημμα: θα προτιμήσουν την ασφάλειά τους ή θα μείνουν πιστές στη φίλη τους; Η Φεριντέ, για ακόμη μία φορά, θα δώσει τη λύση. Η Σελίν κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον Εκρέμ. Η Καντέρ εξαντλεί τον εαυτό της στην προσπάθειά της να διαβάσει περισσότερο.

Η Ντεφνέ καταλαβαίνει το λάθος της αλλά πλέον είναι αργά. Η σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και τα παιδιά ανησυχούν για τη βαθμολογία τους. Η δίκη πλησιάζει στο τέλος της και όλοι αγωνιούν για την έκβασή της.

Η γνωμάτευση ψυχιάτρου για την κατάσταση της Εϊλούλ αλλάζει τα δεδομένα και κυρίως τη στάση της Μεσουντέ απέναντι στον Κεμάλ και την κόρη της. Ο Κεμάλ γίνεται έξαλλος μαζί της που δεν τον υποστήριξε στο δικαστήριο.

Ο Κεμάλ ξεσπά όλη την οργή του στη Μεσουντέ και την εκβιάζει, προκειμένου να καταθέσει υπέρ του. Τα κορίτσια μαθαίνουν για την περιπέτεια της Ντεφνέ και θέλουν να την βοηθήσουν.

Θα εμπιστευτεί η Ντεφνέ τελικά τη μητέρα της και θα της εξομολογηθεί την αλήθεια; Η ανατροπή στη δίκη έρχεται από τη Ναζάν, η οποία παίρνει την απόφαση να κάνει το σωστό για μια φορά στη ζωή της. Η δίκη τελειώνει, όμως πόσο εύκολο είναι να τελειώσει και ο εφιάλτης της Εϊλούλ και των κοριτσιών;

Πόσο εύκολο είναι να γλυτώσουν από τον Κεμάλ; Και έρχεται η μέρα του αρραβώνα της Φεριντέ και του Τοπράκ. Όλοι είναι ανακουφισμένοι και χαρούμενοι. Θα κρατήσει αυτή η χαρά ή οι άνθρωποι της μαφίας θα δώσουν οριστικό τέλος στην ευτυχία όλων;

Keywords
Τυχαία Θέματα