Υπόθεση Τζήλου: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 46χρονο – Σεσημασμένος αυτός που παραδόθηκε

Οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Αθανάσιου Τζήλου συνεχίζονται και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 46χρονο Δ.Μ., ο οποίος έχει διαφύγει στη Ρωσία. Σεσημασμένος είναι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, που παραδόθηκε την Πέμπτη (7/2) το πρωί μετά τις πληροφορίες πως έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τους φερόμενους ως δράστες.

Όσον αφορά στον 46χρονος Δ.Μ. – ο οποίος, όπως έχουμε ενημερώσει, διέφυγε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Ρωσία

– έχει εκδοθεί πλέον διεθνές ένταλμα σύλληψης, με τις Αρχές να βρίσκονται στα ίχνη του. Φέρεται, μάλιστα, οι αρχές να έχουν εντοπίσει που βρίσκεται και κλοιός σφίγγει γύρω του.

Όσον αφορά στον έτερο φερόμενο ως δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας του διαιτητή, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com είναι σεσημασμένος, καθώς έχει κατηγορηθεί για τουλάχιστον 50 ένοπλες ληστείες τραπεζικών υποκαταστημάτων, ενώ προ εξαετίας ενεπλάκη σε παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στις 29/1 η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε ανακοίνωσε την εξιχνίαση της υπόθεσης Τζήλου, αναφέροντας ότι ταυτοποιήθηκαν δυο από τους φερόμενους ως δράστες.

Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στους φερόμενους ως δράστες είναι αστυνομικοί κι ένας ποδοσφαιριστής. Ο ένας είναι γνωστός στις Αρχές και έχει το ψευδώνυμό «Γορίλας».

Keywords
Τυχαία Θέματα