Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο διεθνής μαροκινός επιθετικός, που ήρθε στη χώρα μας υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών το βράδυ της Παρασκευής (05/07).

Πέρασε πρώτα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια…έπεσαν οι υπογραφές, ενώ φωτογραφήθηκε με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο Ελ Αραμπί, άρχισε την καριέρα του στην Καέν και

στην συνέχεια, αγωνίσθηκε στις Αλ Χιλάλ, Γρανάδα και Αλ Ντουχαϊλ με συνολικό απολογισμό 158 γκολ σε 285 συμμετοχές, ενώ έχει σημειώσει και 15 γκολ σε 37 διεθνείς αναμετρήσεις.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς για την «γραμμή κρούσης» του Ολυμπιακού. Ο 32χρονος Μαροκινός επιθετικός, συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» την Πέμπτη (04/07).

Εκτός από την ελληνικό Τύπο, στη συμφωνία έκανε αναφορά και ο δημοσιογράφος – συνεργάτης της «L` Equipe», Μπιλέλ Γκαζί, γράφοντας πως θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ελληνική ομάδα.

O εν λόγω δημοσιογράφος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, φωτογραφία του έμπειρου άσου, στην οποία εμφανίζεται να φορά την φανέλα της νέας του ομάδας.

En fin de contrat avec Al-Duhail (D1 Qatar), l’attaquant marocain Youssef Al-Arabi vient de s’engager pour trois saisons avec l’Olympiakos Le Pirée @lequipe pic.twitter.com/SatGu9W2YU

— Bilel Ghazi (@BilelGhazi) 5 Ιουλίου 2019

Θλάση ο Βούκοβιτς, χάνει το πρώτο ματς με την Πλζεν

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο τελευταίο φιλικό τη Γιαγκελόνια, δείχοντας βελτιωμένος και ο Πέδρο Μάρτινς ξεκίνησε τις δοκιμές για να δει πως θα καλύψει το κενό που προέκυψε από τον τραυματισμό του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Βλέπετε, οι φόβοι των «ερυθρόλευκων» ανθρώπων του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό του σέρβου άσου στο φιλικό των «ερυθρόλευκων» με την Λέχια Γκντανσκ. Ο δειθνής κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση στο δικέφαλο, όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 εβδομάδες.

Πρόκειται για το πρώτο «χτύπημα» που δέχονται οι Πειραιώτες στη διάρκεια της προετοιμασίας τους, καθώς ο έμπειρος παίκτης αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στην ερυθρόλευκη άμυνα. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο παίκτης θα χάσει το πρώτο ματς του Β΄ προκριματικού γύρου του Champions League με την Βικτόρια Πλζεν στις 23 Ιουλίου.

Copa Africa: Ο Γιάγια Μπανανά στην καλύτερη 11αδα των ομίλων

Η φάση των ομίλων στο Copa Africa (ξεκίνησαν τα ματς των «16»), που φιλοξενείται στην Αίγυπτο, ολοκληρώθηκε και όπως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη διοργάνωση, η συνομοσπονδία της ηπείρου, ανακοίνωσε την καλύτερη 11αδα για το πρώτο στάδιο του τουρνουά.

Στους κορυφαίους 11, συμπεριλαμβάνεται κι ένας «Έλληνας», καθώς ο κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου και του Καμερούν, Γιάγια Μπανανά (σ.σ. αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό) ψηφίσθηκε ως ο καλύτερος στην θέση του.

Οι υπόλοιποι δέκα της καλύτερης 11αδας για την φάση των ομίλων, είναι ο τερματοφύλακας, Ελ Σεναουϊ (Αίγυπτος), οι αμυντικοί Ασράφ Χακίμι (Μαρόκο), Ελ Μοχαμαντί και Χεγκάζι (Αίγυπτος), οι Αλγερινοί μέσοι, Μαχρέζ και Μπεναζέρ, ο Αντριαναντενάϊνα από την Μαγαδασκάρη και οι επιθετικοί, Μανέ (Σενεγάλη), τζόρνταν Αγιού (Γκάνα) και Μοχάμεντ Σαλάχ (Αίγυπτος).

Keywords
Τυχαία Θέματα