Ξεκίνησαν ορισμένα δρομολόγια τρένων – Ανοίγει αργότερα και ο προαστιακός

Ξεκίνησαν μετά τις τρεις το μεσημέρι ορισμένα δρομολόγια τρένων στον σιδηροδρομικό άξονα ΑθήναΘεσσαλονίκη και αργότερα αναμένεται να ξεκινήσουν και ορισμένα δρομολόγια στον προαστιακό σιδηρόδρομο, καθώς μετά την πρωινή παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή αποχώρησαν οι καταληψίες από το αμαξοστάσιο του Ρέντη.

Υπενθυμίζεται πως ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό

σταθμό του ΣΚΑΪ, απηύθυνε – με οργή – έκκληση προς τους εργαζόμενους να ανοίξουν το αμαξοστάσιο, προειδοποιώντας ότι η κυβέρνηση θα λάμβανε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα.

Ο κ. Καραμανλής είχε αποκαλύψει επίσης ότι κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού είχε επικοινωνήσει με τον κ. Σπηλιόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ, προκειμένου να κινηθούν άμεσα πειθαρχικά μέτρα σε βάρος όσων παρεμπόδισαν την κίνηση των τρένων και του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Σημειώνεται πως οι διοικήσεις της ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δηλώνουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί (έως αργά το βράδυ της Δευτέρας) για συμμετοχή εργαζομένων στη γενική απεργία της Τρίτης (18/02). «Η ενημέρωση ήρθε το πρωί. Θα αποζημιωθούν οι επιβάτες», τόνισε, εκτός των άλλων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωσή της.

Πηγή: Ξεκίνησαν ορισμένα δρομολόγια τρένων – Ανοίγει αργότερα και ο προαστιακός - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα