Ξεκαθάρισμα από Δανέλλη: Διαβεβαιώ τους ανησυχούντες πως παραμένω στο Ποτάμι

Ένας από τους βουλευτές του Ποταμιού θα παραμείνει ο Σπύρος Δανέλλης, όπως ξεκαθαρίζει με δήλωσή του, μπροστά στο κύμα αποχωρήσεων που παρατηρείται τελευταία σε διάφορες κοινοβουλευτικές ομάδες.

Σε μία πολύ προσωπική ανάρτηση στο Facebook ο βουλευτής του Ποταμιού σχολιάζει πως προβαίνει σε αυτή τη διαβεβαίωση διότι «οι γκεμπελικές-σταλινικές μέθοδοι ηθικής απαξίωσης όποιου η άποψη δε συμφωνεί με τη δική τους, στις μέρες μας ανθούν, διαβεβαιώ τους ανησυχούντες πως παραμένω βουλευτής με Το Ποτάμι.

Αν άλλαζα κόμμα θα άφηνα την έδρα μου».

Και συνεχίζει: Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται όμως, το Ποτάμι περνά την ωριμότερη πολιτικά περίοδο του, όπως δείχνει η αταλάντευτη στάση του απέναντι στην εθνολαϊκιστική δημαγωγία. Όπως σ’ όλη τη δημόσια διαδρομή μου έκανα, έχω το θάρρος της γνώμης μου, όσο μειοψηφική και να ‘ναι. Η στάση των πολιτικών δυνάμεων στο Μακεδονικό «σφραγίζει» την ταυτότητα τους και ορίζει τις εκλεκτικές τους συγγένειες. Τέλος, δεν θα κουραστώ να λέω πως η αποτοξικοποίηση της δημόσιας ζωής και η εγκατάλειψη του «ή εμείς ή αυτοί», αποτελούν εθνική αναγκαιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα