Ξανά στα «ερυθρόλευκα» ο Αβραάμ – «Περήφανος, που θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι επίσημα ξανά παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του, με τον πρώην διεθνή αμυντικό να επιστρέφει στη χώρα μας. «Περήφανος, που θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό», τόνισε ο 34χρονος παίκτης. Τον… καλωσόρισε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Μετά από μια περιπλάνηση σε δυο διαφορετικές ηπείρους, ο έλληνας αμυντικός επέστρεψε στην ομάδα με την οποία δέθηκε και αγάπησε όσο καμία άλλη. Η συμφωνία των δυο πλευρών είχε γίνει γνωστή

εδώ και μέρες, και από το πρωί της Δευτέρας (28/1) είχε γίνει γνωστό πως απέμενε μόνο η ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, καθώς η Μπρισμπέιν Ρόαρ (Αυστραλία) έκανε γνωστό ότι έμεινε ελεύθερος ο 34χρονος παίκτης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω των social media ανακοίνωσε την επιστροφή του διεθνούς στόπερ, ο οποίος γύρισε στο… λιμάνι του μετά από 4,5 χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι ο έλληνας αμυντικός έχει παίξει 175 ματς με τον Ολυμπιακό, έχοντας σημειώσει 6 γκολ δώσει 2 ασίστ και πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα (2008-09, 2010-11,2011-12, 2012-13, 2013-14) και τρία Κύπελλα (2009, 2012, 2013).

«Περήφανος, που θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Ο Αβράαμ Παπαδόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στο «Olympiacos TV» χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό σπίτι του και σημείωσε πως ήταν το όνειρό του να κλείσει την καριέρα του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εντάξει αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου. Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή του. Είμαι πολύ περήφανος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα κλείσω την καριέρα μου εδώ. Ήταν ένα όνειρο για εμένα αυτό. Και όπως έκανα και την προηγούμενη φορά, αυτό θα κάνω και τώρα. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα».

Για την τοιχογραφία, που υπάρχει στο «Καραϊσκάκη», με τον Αβραάμ και για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά στο φαληρικό γήπεδο:

«Σίγουρα, όπως είπα και πριν είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και βλέπω γνώριμα πρόσωπα, με τα οποία έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί. Ανυπομονώ να μπω ξανά στο γήπεδο, το «Γ. Καραϊσκάκης», να φορέσω τη φανέλα. Αυτό που θέλω να κάνω και εγώ και όλοι μας είναι να πετύχουμε τους στόχους μας, γιατί αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει να βρίσκεται στην κορυφή».

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του διεθνούς στόπερ, ο Βασίλης Τοροσίδης έσπευσε να καλωσορίσει τον Αβραάμ στον Ολυμπιακό. Μαζί είχαν συνυπάρξει για διάστημα 4,5 χρόνων στους «ερυθρόλευκους» στην προηγούμενη θητεία τους.

****
Το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Δημήτρη Νικολάου στην Έμπολι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/1).

Με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Νικολάου θα έχει πλέον την ευκαιρία να βελτιώσει το παιχνίδι του, αγωνιζόμενος στο ιταλικό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζουμε, ότι ο 20χρονος στόπερ είχε βρεθεί πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Ουντινέζε το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο, τελικά η Έμπολι θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

L’Empoli FC comunica di aver raggiunto l’accordo con l’@OlympiakosSFP per l’acquisizione, a titolo temporaneo con opzione di riscatto, del diritto alle prestazioni sportive di Dīmītrīos Nikolaou pic.twitter.com/8rRbOmL2Ze

— Empoli Fc Official (@EmpoliCalcio) 28 Ιανουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα