Βόμβα σε δικαστικό που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση Noor One – Εξουδετερώθηκε ο μηχανισμός

Σε ελεγχόμενη έκρηξη του βιβλίου μέσα σε φάκελο που έστειλαν, αργά το μεσημέρι, άγνωστοι στην οικία δικαστικού στον Υμηττό, προχώρησαν, πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Ο δικαστικός που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση του Noor One, θεώρησε ύποπτο τον φάκελο με το βιβλίο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, που διαπίστωσαν ότι μέσα στο βιβλίο υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός και έτσι προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ήδη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ σημειώνεται ότι έως αυτή την ώρα καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός έχει πολλές ομοιότητες με αυτόν που είχε σταλεί στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, στην πρόεδρο των Eφετών, Ισιδώρα Πόγκα, στο Χολαργό, όπως τόνισε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που εστάλη στην οικία του δικαστικού, ο οποίος είχε ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση του Noor One, περιελάμβανε, μεταξύ των άλλων, και ξυραφάκια.

Keywords