Βγήκαν «μαχαίρια» σε Σπίρτζη και Μανιάτη: Πάτε από τώρα στη ΝΔ – Είσαι γενίτσαρος

Συνέχεια στην προσωπική τους κόντρα αναφορικά με το πολιτικό παρελθόν του καθενός δόθηκε ανάμεσα σε Χρήστο Σπίρτζη και Γιάννη Μανιάτη, με τους «τόνους» να ανεβαίνουν επικίνδυνα κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για τη σύμβαση για το εμπορευματικό κέντρο του Θριάσιου.

Η αρχή έγινε όταν ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών απευθυνόμενος στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή τον προέτρεψε «να πάρετε ένα μέρος του ΚΙΝΑΛ από τώρα, ώστε να αποφύγουμε εντάσεις.

Ο κ. Σαμαράς έχει πει τα καλύτερα για τον κ. Μανιάτη, δεν χρειάζεται να μπαίνει σε τέτοια διαδικασία μέχρι τις εκλογές. Πάρτε τους από τώρα να μην έχουμε τέτοιους τριγμούς».

Η αντίδραση ήρθε άμεσα από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΠΑΣΟΚ ο οποίος σχολίασε πως «επειδή στα υπόγεια του Μαξίμου όπου καθημερινά πηγαίνετε σας ενδιαφέρει παρά πολύ το μέλλον του ΚΙΝΑΛ που αποτελεί τον στρατηγικό σας εχθρό κι αντίπαλο, θα έχει διπλάσιο ποσοστό στις επόμενες εκλογές. Χαίρομαι που το λέει αυτό ένας υπουργός που συνεργάζεται άριστα 3,5 χρόνια με τον ακροδεξιό κ. Καμμένο και συμμετείχε σε ένα υπουργικό με αλληλοκαταγγελίες υπουργών για αδιαφάνεια σε μυστικά κονδύλια και δεν είπατε τίποτα. Οφείλετε στοιχειωδώς να επανέλθετε στην πράξη. Μαθήματα από ανθρώπους που έκαναν καριέρα στο ΠΑΣΟΚ και τώρα δεν θέλουν καν να ακούσουν για το ΠΑΣΟΚ δεν θέλουμε. Όσοι μείναμε όρθιοι προχωράμε».

Ο Χρήστος Σπίρτζης υπενθύμισε ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Γ. Μανιάτης ήταν υπουργός του Αντώνη Σαμαρά και τον κατηγόρησε ότι θέλει να γίνει υπουργός και του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας αφήσει υπονοούμενα νωρίτερα για τα κίνητρα μέρους της κριτικής στην σύμβαση κάνοντας λόγο για «φωνές πολιτικής σκοπιμότητας ή υπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων μέσω της σκανδαλολογίας».

«Έτσι κι αλλιώς την καρέκλα που κρατάτε δεν θα την ξαναδείτε γιατί τους γενίτσαρους η ιστορία τους βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Είστε χαρακτηριστικό παράδειγμα γενίτσαρου. Συγχαρητήρια που είστε ο υπουργός του κ. Καμμένου» ήταν η απάντηση του Γιάννη Μανιάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα