Τρόμος στον αέρα – 15 τραυματίες σε πτήση από Μαϊάμι στο Μπουένος Άιρες (εικόνες – video)

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 192 επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας «Aerolineas Argentinas» εξαιτίας των αιφνιδιαστικών αναταράξεων κατά την πτήση από το Μαϊάμι στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Δεκαπέντε επιβάτες τραυματίσθηκαν, εκ των οποίων οι οκτώ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους, ενώ σ’ άλλους επτά δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο αεροδρόμιο.

Οι αναταράξεις ξεκίνησαν πριν το αεροσκάφος «πατήσει» στο διεθνές αεροδρόμιο της Αργεντινής, με τους αεροσυνοδούς να έχουν μόλις ολοκληρώσει την παροχή ποτών στους επιβάτες.

Οι

φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media είναι ενδεικτικές του πανικού που επικράτησε εντός του αεροπλάνου και δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής και των ζημιών που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των αναταράξεων.

Τα ντουλαπάκια που βρίσκονται πάνω στις θέσεις των επιβατών άνοιξαν με αποτέλεσμα, τσάντες και διάφορα αντικείμενα να πέσουν στο διάδρομο.

Turbulencia severa provoca 15 heridos en un vuelo de Aerolíneas Argentinas https://t.co/KlBPUwexIy pic.twitter.com/4v9jUPqqFR

— Mariana Alfaro (@marianalfaro) 19 Οκτωβρίου 2018

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επιβάτες χτύπησαν στα πλαστικά μέρη του αεροσκάφους που βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, με έναν εξ αυτών να κρατά ένα κομμάτι υφάσματος προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία που προκλήθηκε από τον τραυματισμό.

Accidente en vuelo de @Aerolineas_AR @todonoticias @pviloutaoficial @edufeiok @fernandocarnota pic.twitter.com/6HLFLYrg5V

— sergio!!! (@serdominguez) 19 Οκτωβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα