Τρόμος για τον Ζόρντι Άλμπα – Μπήκαν ληστές στο σπίτι του με την οικογένειά του μέσα σ’ αυτό (εικόνες – video)

Θύμα ληστείας έπεσε ο Ζόρντι Άλμπα, την ώρα που ο ίδιος ήταν με την αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αγώνα στο Μιλάνο με την Ίντερ στο Champions League, αλλά στο σπίτι του, που έγινε διάρρηξη βρισκόταν μέσα η οικογένειά του.

Αυτό ανέφερε η εφημερίδα «El Pais», η οποία αναφέρει πως το περιστατικό αυτό δεν υπέπεσε εκείνη τη στιγμή στην αντίληψή των μελών της οικογένειας του διεθνούς άσου, καθώς οι ληστές μπήκαν στον πάνω όροφο του σπιτιού. Την ίδια ώρα η οικογένειά του Άλμπα βρίσκονταν στο

ισόγειο.

Tremendo susto para Jordi Alba: roban en su casa con su familia dentro https://t.co/Qnz5vImXNy pic.twitter.com/IrCoE3WAk0

— Revista ¡HOLA! (@hola) 7 Νοεμβρίου 2018

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η καταλανική αστυνομία φέρεται να έλαβε τηλεφώνημα για τη διάρρηξη γύρω στις 8 το απόγευμα τη Δευτέρα. Οι διαρρήκτες παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και έψαξαν στα συρτάρια του σπιτιού. Δεν έχει γίνει, πάντως, γνωστή η αξία των κλοπιμαίων.

Το σπίτι έχει ασφάλεια. Ο άνθρωπος που το φυλά ανέφερε ότι δεν είδε τίποτα, εκτός από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που ξαφνικά αναχώρησε με μεγάλη ταχύτητα.

Barcelona star Jordi Alba’s house robbed while family was inside https://t.co/A5OHcvf97t pic.twitter.com/X6v5RAS6cb

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) 6 Νοεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα