Τροχαίο ατύχημα για τον Πάνο Χαρίτο – Τον παρέσυρε όχημα και τον πέταξε στον δρόμο

Τροχαίο ατύχημα είχε με τη μηχανή του το βράδυ της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος, καθώς ένα όχημα τον παρέσυρε και τον πέταξε στο οδόστρωμα.

Όπως σημείωσε ο γνωστός δημοσιογράφος στο Facebook, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και σημειώθηκε όταν ο οδηγός ενός διπλανού οχήματος «αποφάσισε να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα (κι εμένα δίπλα του) ήταν η πτώση μου με ταχύτητα και με το κεφάλι στην άσφαλτο».

Μάλιστα, ο Πάνος Χαρίτος – επισυνάπτοντας φωτογραφία με την εξάρτηση που φορούσε – δεν παράλειψε να στείλει κι

ένα μήνυμα προς τους διαδικτυακούς τους φίλους για το πόσο σημαντικό είναι να φοράει κάποιος κράνος και ρούχα μηχανής.

«Τελικά η καλύτερη επένδυση στην ασφάλεια για κάθε μοτοσυκλετιστή, είναι το κράνος, το μπουφάν κι ένα καλό παντελόνι μηχανής. Το τελευταίο δεν το φόρεσα σήμερα. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης όταν ο οδηγός του διπλανού οχήματος αποφάσισε να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα (κι εμένα δίπλα του) ήταν η πτώση μου με ταχύτητα και με το κεφάλι στην άσφαλτο.
Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές.
ΥΓ. Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Ασκληπιείο Βούλας και τα παιδιά της ομάδας Δίας που αν και είχαν τελειώσει τη βάρδια τους σταμάτησαν κι έμεινα δίπλα μου για όσο χρειάστηκε στο δρόμο.
ΥΓ.1 τον Παναγιώτη, τη Δέσποινα, το Βαγγέλη (ξέρουν αυτοί).
Το Focus της Πέμπτης για αύριο ακυρώνεται (μαζί ξανά την άλλη εβδομάδα με χέρια και πόδια στη θέση τους)», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Η σχετική ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα