Σχέση με 43χρονο είχε η 14χρονη που αυτοκτόνησε – Το είχαν καταγγείλει οι γονείς

Τι οδήγησε τη 14χρονη στην αυτοκτονίαΦέρεται να διατηρούσε σχέση με έναν 43χρονο άνδραΣτον σταθμό του ΗΣΑΠ βρέθηκε και ένα σημείωμα της ανήλικης

Όσο περνά η ώρα, έρχονται στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία, για την αυτοκτονία της 14χρονης κοπέλας στον σταθμό ΗΣΑΠ του Μοσχάτου, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι φέρεται να διατηρούσε σχέση με

έναν άνδρα κατά πολύ μεγαλύτερό της, έναν 43χρονο, παντρεμένο με παιδί, ο οποίος διατηρεί κατάστημα ψιλικών στη γειτονιά της.

Πριν από λίγες ημέρες, οι γονείς της μαθήτριας έμαθαν για τη σχέση τους και κατήγγειλαν τον 43χρονο στην αστυνομία για αποπλάνηση ανήλικης. Ο 43χρονος οδηγήθηκε για να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Είχα ερωτική σχέση μαζί της»

Ύστερα και από την καταγγελία των γονέων της 14χρονης μαθήτριας, η σχέση τους δεν διεκόπη, με αποτέλεσμα να τους πιάσει επ’ αυτοφόρω ο ίδιο ο πατέρας της ανήλικης μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε ο 43χρονος και να «πιαστούν στα χέρια».

Στη συνέχεια έγινε καβγάς και οι γονείς του κοριτσιού απείλησαν τον 43χρονο, ενώ απαγόρευσαν και στην ίδια κάθε επαφή μαζί του.

«Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε χθες σύμφωνα με πληροφορίες του ο ιδιοκτήτης καταστήματος μίνι μάρκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε αποπλανήσει παλαιότερα μία ανήλικη φίλη της 14χρονης.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις το κορίτσι φέρεται να έφτασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ και να «βούτηξε» από την αποβάθρα στις γραμμές την ώρα που ερχόταν το τρένο. Στο σημείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε και ένα σημείωμα της 14χρονης, με την αστυνομία εξετάζει τα αίτια που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι την είδαν να ασχολείται με το κινητό της, την ώρα που βρισκόταν στον σταθμό του Μοσχάτου. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, λίγη ώρα μετά την τραγωδία ένας νεαρός έφτασε στον σταθμό και ζητούσε εναγωνίως να τον αφήσουν να περάσει: «Μου είπε ότι “βουτάει”», επαναλάμβανε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Σε βάρος του 43χρονου έχει ασκηθεί δίωξη, με τις ακόλουθες κατηγορίες:

-Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)

-κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα)

-πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα )

Ο 46χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα