Τραγωδία στο λούνα παρκ: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής της 13χρονης

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον Αλμυρό Βόλου, ο άδικος χαμός της 13χρονης, την ώρα που έπαιζε σε λούνα παρκ στην περιοχή, κατά τη διάρκεια πανηγυριού.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της στο γνωστό παιχνίδι «ταψί», ερευνώνται, ενώ έχει συλληφθεί η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και αναζητείται ο χειριστής του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Η άτυχη 13χρονη ετοιμαζόταν να πάει στη β΄ τάξη του Γυμνασίου. Ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας που έχει ακόμη δύο παιδιά τον 18χρονο Παναγιώτη

και τη 16χρονη Ευαγγελία η οποία αποχαιρετώντας τη μικρή της αδερφή μέσω facebook γράφει στο προφίλ της: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω», αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφίλ της με μια πένθιμη κορδέλα.

Πένθιμη κορδέλα έχουν αναρτήσει και αρκετοί φίλοι και συγγενείς της ο οποίοι επίσης την αποχαιρετούν με μηνύματά τους. «Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφούλα!τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστέρι μου».

Η κηδεία του άτυχου κοριτσιού θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, αφού ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου λούνα παρκ είχε κατηγορηθεί για παρόμοιο ατύχημα στη Χαλκίδα, το 2009, όταν τότε είχε τραυματιστεί στο ίδιο παιχνίδι ένα 9χρονο κορίτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα