Τραγωδία στο λούνα παρκ Αλμυρού: «Να με κρεμάσουν αν ευθύνομαι», λέει η ιδιοκτήτρια

Επιμένει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για τον θάνατο της 14χρονης Νίνας, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου.

«Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά η 73χρονη. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι γνώριζε το θύμα από όταν ήταν μικρό παιδί και πως είναι συγκλονισμένη από όλα όσα συνέβησαν στην επιχείρησή της.

«Την ήξερα από μικρό παιδί. Περιμένω το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για να δω τι ακριβώς συνέβη. Είμαι συγκλονισμένη», τόνισε η ίδια μιλώντας στο Star.

Η οικογένεια της άτυχης 14χρονης

από την άλλη πλευρά, ζήτησε και πήρε από τον Δήμο Αλμυρού όλα τα πιστοποιητικά και την αδειοδότηση του λούνα παρκ. Πλέον, οι τρεις πραγματογνώμονες που έχουν οριστεί, θα ελέγξουν, πιθανόν και εντός της ημέρας όλα τα στοιχεία, ώστε να διαπιστώσουν αν υπήρχε πρόβλημα στο μοιραίο παιχνίδι, που οδήγησε στον θάνατο του ανήλικου κοριτσιού.

Χειριστής: Το μηχάνημα είχε συντηρηθεί

Σύμφωνα με τον χειριστή, το μηχάνημα λειτουργούσε κανονικά, είχε υποβληθεί σε όλους του ελέγχους και είχε συντηρηθεί. «Εκτός από χειριστής είμαι και συντηρητής του μηχανήματος. Αν κάποια μπάρα δεν ασφάλιζε, τότε το μηχάνημα δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Μου φώναξαν να σταματήσω γιατί κάποιος έπεσε. Το έκανα. Πήγα στο σημείο που ήταν το κορίτσι. Κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου τέσσερα άτομα και έφυγα γιατί τρόμαξα», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα