Τραγωδία στην Ηλιούπολη: «Έβαλε το σώμα του μπροστά στο φορτηγό για να μην παρασύρει τα παιδιά» (video)

«Ο άνθρωπος έβαλε το σώμα του μπροστά στο όχημα για να μην έχουν επιπτώσεις τα παιδιά», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, Γιώργος Παπατριανταφύλλου, αναφερόμενος στο τραγικό ατύχημα που συνέβη χθες (8/10) με τον οδηγό που καταπλακώθηκε από το φορτηγό του.

Οι γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που συνέβη το ατύχημα πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Καταγγέλλουν ότι έχουν στείλει 13 επιστολές στο σούπερ μάρκετ και στην πολιτεία ζητώντας να μην

κυκλοφορούν φορτηγά όταν τα παιδιά προσέρχονται κι όταν αποχωρούν από το σχολείο.

«Έχουμε ζητήσει να μην υπάρχουν βαρέα οχήματα που κάνουν φορτοεκφορτώσεις όταν οι μαθητές πηγαίνουν σχολείο. Αρκεί να σας πω ότι με δάκρυα στα μάτια δασκάλα του σχολείου μας, ήρθε χθες και μας είπε, κάνω τη σκέψη την ώρα του συμβάντος να πηγαίναμε τα παιδιά εκείνη την ώρα για εκκλησιασμό», συμπλήρωσε ο κ. Παπατριανταφύλλου.

«Έχουμε άπειρα περιστατικά με φωτογραφικό υλικό και βίντεο, στα οποία φορτηγά περνούν κυριολεκτικά χιλιοστά δίπλα από τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Open TV. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν έχουν λάβει απάντηση από την επιχείρηση, ενώ το υπουργείο ΠροΠο τους απάντησε ότι θα γίνονται έλεγχοι στο σημείο. Ωστόσο το αίτημά τους, όπως δήλωσε, δεν έχει βρει ανταπόκριση.

Διαμαρτυρία γονέων μετά το τραγικό ατύχημα στην Ηλιούπολη from altsantiri.gr on Vimeo.

Keywords
Τυχαία Θέματα