Τους δράστες της ληστείας «μαμούθ» στον Βόλο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Πού στρέφονται οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την κλοπή «μαμούθ» με λεία 1,3 εκατομμύρια ευρώ και 400 χρυσές λίρες που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στον Βόλο.

Δείτε επίσης: Απίστευτη ληστεία – «μαμούθ» στον Βόλο με λεία 1,3 εκ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες

Πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας γίνονται τόσο σε τραπεζικό πλέον επίπεδο, για να διαπιστωθεί αν το ποσό που δηλώθηκε ότι εκλάπη προέρχεται από συγκεκριμένες πηγές, αλλά και σε επίπεδο έρευνας, για τον εντοπισμό των δραστών, από τις εξωτερικές κάμερες της πολυκατοικίας, στην παραλία

του Βόλου.

Το χρονικό της ληστείας

Ο Γιώργος Δεληγεώργης μαζί με τον αδελφό του Νικόλα Δεληγεώργη και την νύφη του Σοφία, βρίσκονταν στην Αθήνα για να περάσουν τις μέρες της πρωτοχρονιάς, όταν το πρωί του Σαββάτου δέχθηκαν τηλεφώνημα από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, ότι άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα του πρώτου.

Τα δύο αδέλφια επέστρεψαν άμεσα στο Βόλο και διαπίστωσαν ότι τα χρήματα και οι λίρες που βρισκόταν, σύμφωνα με την αναφορά του Γεώργιου Δεληγεώργη, στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας, είχαν εξαφανιστεί.

Ο 92χρονος παθών δήλωσε στην Αστυνομία, ότι τα χρήματα αυτά προερχόταν από τραπεζικές του καταθέσεις – κληρονομιάς, που είχε κάνει ανάληψη απ΄ το 2014 και για ασφάλεια τα κρατούσε στο σπίτι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα