Στους 79 υπολογίζονται οι νεκροί από την «πύρινη κόλαση» στον Πύργο Γκρένφελ (εικόνες)

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από το εσωτερικό του κτιρίουΟ τελευταίο απολογισμός της αστυνομίαςΠέντε αγνοούμενοι βρέθηκαν σώοι

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι 79 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ή αγνοούνται μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στον Πύργο Γκρένφελ του δυτικού Λονδίνου, ενώ πέντε άνθρωποι που είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι βρέθηκαν σώοι και αβλαβείς.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λονδίνου Στιούαρτ Κάντι ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο πολυώροφο κτίριο κατοικιών ενδέχεται και πάλι να αλλάξει, αλλά πιθανόν όχι τόσο ριζικά σε σχέση με τις προηγούμενες

ημέρες.

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από το εσωτερικό του κτιρίου

Νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το εσωτερικό του Πύργου Γκρένφελ αποκαλύπτουν τις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν από την «πύρινη κόλαση», τη στιγμή που ο αριθμός νεκρών ή αγνοούμενων ανέρχεται στους 79.

Οι εικόνες δείχνουν το μεγαλείο της καταστροφής και τα απομεινάρια των διαμερισμάτων, που κάποτε ήταν το σπίτι εκατοντάδων οικογενειών, πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά την Τετάρτη το πρωί.

Ένα βίντεο δείχνει το εσωτερικό ενός διαμερίσματος, στο οποίο δεν έχει μείνει τίποτα άθικτο, τα πάντα έχουν καταστραφεί από το πέρασμα της φωτιάς.

Ένα άλλο δείχνει την καταστροφή που προκλήθηκε στους ανελκυστήρες στο εσωτερικό του 27ου ορόφου πύργου, ενώ μια εικόνα καταγράφει έναν πυροσβέστη να επιθεωρεί τη ζημιά έξω από την είσοδό του.

Όλοι οι αγνοούμενοι

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες σχετικά με άτομα που θα μπορούσαν να είχαν επισκεφθεί τον πύργο την ημέρα της πυρκαγιάς, αλλά δεν έχουν ακόμα αναφερθεί ότι αγνοούνται από φίλους συγγενών.

Keywords
Τυχαία Θέματα