Το ξέσπασμα του Γουάινσταϊν και η νοσηλεία σε κλινική απεξάρτησης – To FBI ξεκινά έρευνα

Η υπόθεση για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Γουάινσταϊν «περνά» στα χέρια του FBI, υπό τον φόβο φημών ότι ο παραγωγός σχεδίαζε να μεταβεί στην ΕυρώπηΤο «ξέσπασμα» του παραγωγού στους φωτογράφουςΘα μεταβεί στην Αριζόνα όπου θα νοσηλευθεί σε κλινική απεξάρτησης από το σεξΟ Γουάινσταϊν είχε χρηματοδοτήσει την εκστρατεία της Κλίντον, η οποία σοκαρισμένη ανέφερε ότι θα επιστρέψει τα χρήματαΟ New Yorker δημοσιεύει ηχητικό με τις χυδαίες πιέσεις του Γουάινσταϊν σε μια
νεαρή κοπέλα

Τη διενέργεια έρευνας σε βάρος του διάσημου παραγωγού του κινηματογράφου Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ξεκίνησε το FBI, με απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, μετά τις αποκαλύψεις για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηθοποιούς, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το ένα μετά το άλλο.

Παρότι δεν είναι γνωστό αν η εντολή του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη διεξαγωγή έρευνας προέρχεται κατευθείαν από τον υπουργό Τζεφ Σέσιονς, η κίνηση αυτή μπορεί να θεωρηθεί πολιτική, δεδομένης της φιλίας του Γουάινσταϊν με την πολιτική αντίπαλο του Ντόλαντ Τραμπ, τη Χίλαρι Κλίντον.

Το μέτρο αυτό ελήφθη εν μέσω φημών ότι ο Γουάινσταϊν σχεδίαζε να πάει στην Ευρώπη σε ελβετικό κέντρο θεραπείας για σεξουαλικές διαταραχές και προβλήματα συμπεριφοράς, προκαλώντας στις αρχές φόβους για μια επανάληψη μιας κατάστασης όμοιας με του Ρομάν Πολάνσκι, ο οποίος διέφυγε από τις ΗΠΑ για να αποφύγει τη δίωξη.

Ωστόσο, ο 65χρονος κινηματογραφικός παραγωγός φαίνεται πως άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αριζόνα για θεραπεία στο The Meadows Center, που σύμφωνα με την Daily Mail η μηνιαία νοσηλεία κοστίζει 40,000 δολάρια.

Ο Γουάινσταϊν χρηματοδότησε με μεγάλα ποσά την προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον, η οποία – όπως και οι Ομπάμα – δήλωσε σοκαρισμένη από τις κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς και είπε πως θα επιστρέψει τα χρήματα.

Και η αστυνομία της Νέας Υόρκης διέταξε τη διενέργεια έρευνας σε βάρος του Γουάινσταϊν.

Το ξέσπασμά του – «Πρέπει να βοηθηθώ»

Πριν την αναχώρησή του συνάντησε την κόρη του, ενώ ξέσπασε στους φωτογράφους που ζητούσαν επίμονα μια δήλωσή του: «Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ, πρέπει να βοηθηθώ, όλοι κάνουμε λάθη».

Παράλληλα απευθυνόμενος στους παπαράτσι ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία και «υπενθύμισε» ότι «πάντα υπήρξα πιστός σε εσάς, όχι σαν αυτούς τους μαλ@@@ που σας φέρονται σαν σκουπίδια. Ήμουν πάντα το καλό παιδί».

Δείτε το βίντεο:

Στα γραφεία του δικηγόρου του

Ανατριχιαστικό ηχητικό

Εν τω μεταξύ νέες αποκαλύψεις για τη χυδαία «δράση» του παραγωγού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά τα όσα είπαν η Λέα Σεϊντού και η Κάρα Ντελεβίν, ενώ ο New Yorker δημοσίευσε και ηχητικό ντοκουμέντο με τον Γουάινσταϊν να παρενοχλεί ένα νεαρό κορίτσι.

Εκείνος την πιέζει να μείνει στο δωμάτιο μαζί του όσο κάνει ντους, ενώ εκείνη αρνείται πεισματικά. Όταν μάλιστα εκείνη του λέει πως δεν αισθάνεται άνετα γιατί χθες της άγγιξε το στήθος της, εκείνος απαντά κυνικά «το συνηθίζω αυτό».

Ακούστε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα