Το «τρικ» του Μαξίμου για τον αριθμό μετακλητών – Τι κατήγγειλε ο Θεοχαρόπουλος (video)

Στην αντεπίθεση κατά των ΝΔ και ΚΙΝΑΛ σχετικά με τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων πέρασε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προχωρώντας παράλληλα σε αρκετά σοβαρές καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Open TV, ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα όσα καταλογίζουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ στην προηγούμενη κυβέρνηση είναι «επικοινωνιακά τεχνάσματα» και «δεν ισχύουν».

«Πρόκειται για άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της κυβέρνησης σε συνεργασία με την αντιπολίτευση

που αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση κάτι που είναι ακατανόητο στον ελληνικό λαό. Ωστόσο τα στοιχεία για τους μετακλητούς δεν ισχύουν», σημείωσε και στη συνέχεια μπήκε στο «ζουμί» της υπόθεσης:

«Έχουν βάλει μέσα στο κόστος – για να δείξουν αύξηση κόστους την προηγούμενη περίοδο – τους μόνιμα διορισμένους αποσπασμένους υπαλλήλους που δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό».

«Φούσκωσαν υπερβολικά τα στοιχεία για να αποδείξουν ότι δήθεν παρέλαβαν αυξημένο κόστος», υπογράμμισε ο κ. Θεοχαρόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι «η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού αυτή τη στιγμή με το επιτελικό κράτος έχει μία τρομερή αύξηση μετακλητών σήμερα, από την παρούσα κυβέρνηση».

«Έχουμε αύξηση των αποδοχών όλων των αποδοχών ανεξαρτήτως προσόντων. Έχουμε κατάργηση ασυμβιβάστων για την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας. Κατάργηση από την σημερινή κυβέρνηση της διαβάθμισης των θέσεων των μετακλητών. Δηλαδή δεν προβλέπονται δηλαδή στη διαβάθμιση τα προσόντα. Η απλή κατοχή πτυχίου αρκεί», είπε και πρόσθεσε αναφερόμενος στην κυβέρνηση:

«Διόρισε πρόεδρο της ΕΡΤ πριν κάνει τον διαγωνισμό όπως προβλεπόταν. Διόρισε διοικητή της ΕΥΠ που δεν κατείχε το αντίστοιχο πτυχίο και μετά άλλαξε το νόμο για να προσαρμοστεί στα προσόντα του διοικητή της ΕΥΠ. Αυτές οι τακτικές θα καταδικαστούν», τόνισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοχαρόπουλος, η προηγούμενη κυβέρνηση είχε προχωρήσει στην πλήρη καταχώρηση των μετακλητών για να υπάρχει απογραφή και όλα τα στοιχεία να βρίσκονται στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαξίμου, Θεοχαρόπουλος,maximou, theocharopoulos