Το σκέφτεται για τον δήμο Αθηναίων ο Μπακογιάννης

Σκέψεις για τη δημαρχία της Αθήνας ομολογεί ότι κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης. Λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση του Γιώργου Πατούλη ότι θα θέσει υποψηφιότητα για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας (αν και λίγο ανορθόγραφα) και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας προχωρά σε αποκαλύψεις.

«Για μένα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη απόφαση η οποία σε απόλυτο βαθμό εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση της Αθήνας,

δεν εξαρτάται από τίποτα άλλο. Είναι τιμητικό να συζητούν το όνομά μου για το Δήμο της Αθήνας, το σκέφτομαι δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι, ξέρω πολύ καλά ότι η Αθήνα είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση, την Αθήνα πρέπει να την σέβεσαι, είναι μια απόφαση που θα την πάρω τη σωστή στιγμή και θα την ανακοινώσω. Μέχρι τότε θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω», είπε επακριβώς ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

Απαντώντας στις αιχμές του δημάρχου Αμαρουσίου ο οποίος έκανε λόγο για υποψηφιότητες με βάση το κληρονομικό δικαίωμα, ο περιφερειάρχης Στερεάς υπογράμμισε πως «δεν με αφορούν καθόλου αυτά που λέει ο κ. Πατούλης. Γιατί πρέπει σώνει και καλά εγώ να αναγνωρίσουν τον εαυτό μου σε αυτά που λέει; Ο Γιώργος είναι φίλος μου, λέει αυτά που λέει, καλά κάνει και τα λέει, στην δημοκρατία ζούμε, όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίσουν τι άλλο να πω εγώ;. Ξέρετε κάποτε όταν εκλεγόταν ο Δήμαρχος Αθηναίων, στην Σμύρνη άναβαν φωτιές.

Πρέπει να καταλάβουμε τον συμβολισμό και να καταλάβουμε και την αξία και τις δυνατότητες και την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα οι κάτοικοι της Αθήνας. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση ούτε με μικροπολιτικές σκοπιμότητες ούτε με τις οποίες προσωπικές ατζέντες ούτε με τις φιλοδοξίες του κάθε Μπακογιάννη».

Keywords
Τυχαία Θέματα